Projectcoördinator beton en waterbouw
bouwhuysch
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Improviseren, snel handelen en pragmatisch; dat zijn enkele van de kwaliteiten van een projectcoordinator civiele werken.

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het project. Vraagbaak, voorbereider, alleskunner.

Je staat stevig in je schoenen je wilt je bewijzen in de wereld van aannemers en zodoende je carriere een start of impuls geven.

Je onderhoudt contacten met de stakeholders, partners en leveranciers. Neemt deel aan vergaderingen. Daarnaast zie je ook toe op naleving van de richtlijnen, voorschriften en procedurers.

Bij het ene project ben je ook verantwoordelijk voor de (eind)controle van ontwerpen en berekeningen. Bij het andere zit je meer op op de uitvoering.

Kortom een afwisselende, uitdagende baan.

Jouw skills

 • HTS Civiele Techniek of gelijkwaardig;
 • Ervaring met of affiniteit met Beton; (grijs bloed)
 • Je bent accuraat en je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Je bent communicatief en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent bekend met geautomatiseerde projectbewaking;
 • Resultaatgericht, pragmatisch en analytisch.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een grote naam als het gaat om Multidisciplinaire werken en werkt zowel nationaal als internationaal

  Kwaliteit en toepassing van nieuwe technieken zijn belangrijke elementen in hun projecten.

  Focus ligt op kunstwerken als bruggen, auqa- en viaducten.

  Het gaat veelal om design & construct projecten met gecombineerde disciplines als wegen- en staalbouw.

  Door de werkwijze en de geleverde kwaliteit geniet onze opdrachtgever dan ook van het vertrouwen van gerenommeerde opdrachtgevers zoals Gemeenten, Provincies en Rijkswaterschap

  Benefits - Projectcoördinator beton en waterbouw

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als projectcoordinator.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier