BIM Engineer Wonen Zwolle / Enschede
Trebbe
Zwolle
2 dagen geleden

Is BIM Engineer jouw baan?

Als BIM engineer ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor de vlekkeloze voorbereiding van jouw projecten. Deze projecten zijn voornamelijk conceptueel ontwikkelde woningen.

Je bent vanaf de start van het project betrokken bij het opbouwen van de BIM-modellen. Deze worden zowel door onszelf als door architecten tot en met de UO-fase uitgewerkt.

Daarnaast ben je betrokken bij de BIM-coördinatie en controle van de modellen van het project tot en met de UO-fase. Begrippen als concurrent engineering, clashcontrole, modelvalidatie als ontwerpcoördinatie zijn jou niet vreemd, of je hebt interesse om je hier in te verdiepen.

Je hebt in je werk veel overleg met collega’s, architecten, constructeurs, adviseurs en co-makers. Naast jouw werkzaamheden voor onze projecten ga je ook aan de slag met de doorontwikkeling van onze eigen BIM-modellen.

De kennis over onze concepten willen we hierin verder verwerken en borgen. En we gaan aan de slag met verdere digitalisering en industrialisering van de conceptuele woningbouw en we willen verder met het innoveren op BIM-gebied, daar kun jij ook jouw bijdrage aan leveren.

Waarom jij?

Nauwkeurig, heldere communicatie en een klantgerichte houding, het zit allemaal in jouw DNA. Je hebt oog voor details, bent creatief en leergierig.

Je werkt graag in teams en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken.

Om je werk als BIM engineer goed uit te kunnen voeren, beschik je in ieder geval over hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal vijf jaar relevante ervaring met werkvoorbereiding of modelleren en het gebruik van BIM programmatuur (Revit, Solibri, etc.

Het is mooi meegenomen als je kennis hebt van Dynamo, Python en Grashopper. En natuurlijk ben je enthousiast, zo enthousiast dat je iedereen om je heen daarin meeneemt.

Heb je onlangs je opleiding Bouwkunde afgerond? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Samen zoeken we dan naar een passend opleidingstraject.

We horen graag van jou, wat jij ons nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie en wij kijken samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Je gaat aan de slag voor

 • Het team Wonen bestaat uit nuchtere, betrokken mensen met een goed gevoel voor humor en liefde voor wonen. Niet voor niets is ons motto bouwen met passie, wonen met plezier.
 • Samen ontwikkelen en bouwen we woningen waar mensen graag willen wonen.

  Waarom wij?

  Wij hebben hoge verwachtingen van onze nieuwe BIM engineer. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je voor Trebbe aan de slag gaat, dan ga je aan de slag bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort.

  Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk.

  Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren samen successen.

 • Elke dag weer mag je aan de slag in het eerste all-electric ziekenhuis van Nederland en met de nieuwste technieken. Last but not least;
 • je werkt met de leukste collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier