Bedieningsmedewerker
DLC Restaurant
AMERSFOORT, NL
5 dagen geleden

Wie zijn wij?

Gelegen boven het centraal station van Amersfoort vind je twee unieke horecagelegenheden op loopafstand van elkaar. Het Centraal Ketelhuis is een sfeervol lunchcafé gevestigd in een prachtig historisch pand op de Wagenwerkplaats.

Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch of een high tea. Ook is het mogelijk om van alles te proeven dankzij het mix & match concept.

Bij het DLC Restaurant kun je dineren in een inspirerende en huiselijke sfeer. De ingrediënten zijn puur en eerlijk en komen van lokale boeren en leveranciers.

Beide plekken hebben een bijzonder verhaal. Het Centraal Ketelhuis is een industrieel rijksmonument en bevindt zich tussen andere historische panden.

Het DLC Restaurant is daarentegen volledig opgebouwd uit gerecyclede materialen.

Wat ga je doen?

Je bent een echte gastvrouw / gastheer voor onze gasten. Je draait de bar, staat onze gasten te woord, en je serveert de drankjes en gerechten uit.

Daarnaast dekt de tafels in, je geeft een toelichting bij het menu, je verwerkt de bestelling en draagt zorg voor debrassering.

Jij :

Een flexibele en gastvrije collega met een enorme passie voor de horeca. Je bent een representatieve kracht die ons team kan versterken.

Je voelt je thuis in de sfeer van het lunchcafé en het restaurant. Relevante werkervaring in de horeca is gewenst. We zijn op zoek naar extra hulp van donderdag tot en met zondag (overdag in Ketelhuis en / of ’s avonds in het DLC Restaurant).

Tijden zijn van 10.00 tot 17.00 / 12.00 tot 22.00 / 16.00 tot 23.00.

Wij bieden jou :

Een unieke werkplek met een leuk team aan collega’s met passie voor hun vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Interesse?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier