Cisco CCNP Solution Engineer HBO | Routers Fortinet - Den Haag
WR.nl Solliciteren, Den Haag
The Hague, Netherlands
23 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Engineer - Over de werkgever : Wij zijn een ICT dienstverlener.Ben jij een Senior Solutions Engineer?Heb je kennis van Fortinet?

Vaste baan : Cisco CCNP Solution Engineer Fortinet 3.500 - 5.500 Senior Solutions EngineerICT zit in ons DNA. Wij zijn dé ICT dienstverlener van de Randstad, vereenvoudigt uw ICT op alle vlakken.

Daarnaast werken wij voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering).

Bovendien werken we met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Wat houdt de functie precies in? : Voor de vacature als Cisco CCNP Solution Engineer Den Haag Fortinet ga je het volgende doen : Als Solutions Engineer ben je verantwoordelijk voor de IT omgeving en bedrijfsprocessen van klanten.

Je houdt je bezig met het ontwerpen van changes en projecten, configureren van technische aspecten van een nieuw systeem en het testen en onderhouden van geïnstalleerde systemen.

Ook wordt er graag gebruik gemaakt van je kennis en expertise in diverse pre-sales trajecten. Taken : Ontwerp en implementatie van projecten Proactief beheren van IT omgevingen van onze klanten Klanten adviseren in complexe vraagstukken Het verlenen van technische ondersteuning als 3e lijn expert.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Cisco CCNP Solution Engineer, die past in deze rol.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

 • Voor deze vacature vragen wij Senior Solutions Engineer network engineer, network architect / system engineer, network operations en network system manager Waar je als Cisco CCNP Solution Engineer HBO aan moet voldoen : : HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 8-10 jaar werkervaring met middelgrote tot grote ICT-projecten; Je hebt minimale certificering op het gebied van Cisco (CCNP);
 • Aantoonbaar projectervaring op het gebied van : - Routers - Switches - VPN - Firewalls;Kennis van Fortinet;Kennis van en inzicht in de ontwikkelingen binnen de eigen discipline In staat om een impact-analyse te maken van wijzigingen binnen de ICT omgeving;
 • Kan bestaande IT omgevingen goed doorgronden en deze overzichtelijk en nauwkeurig documenteren, o.a. door het maken van netwerktekeningen;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Bovendien ben je in bezit van een rijbewijs B;
 • Vanwege onze certificeringen en klantafspraken is het overleggen van een VOG verklaring vereist;Je woont in de omgeving van Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

  Wat deze werkgever uit Den Haag jou biedt : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor.

  Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

  WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

  Solliciteer vandaag nog : We nodigen graag ook kandidaten uit de omgeving van Den Haag uit, denk aan ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en ook Valkenburg.

  En woon je in Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht dan is het ook dichtbij. Maar solliciteer ook wanneer je woont in Capelle aan den ijssel, Rijswijk of Delft.

  Ook Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen liggen dichtbij. Tot slot de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis die wat locatie betreft ook prima zijn.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. 7a2dfd2cd8f6ced6c87dbf7

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier