Software Developer
Korndewal
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

De organisatie waarvoor wij een Software Developer werven helpt software gedreven organisaties die innovatief, schaalbaar, commercieel succesvol en veilig te werk willen gaan in de transitie naar Microsoft Azure.

Op basis van ervaring is er een best practice gecreëerd waarmee al talloze organisaties van on-premise en legacy succesvol richting de Microsoft Cloud gemigreerd zijn.

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn word er hard gewerkt aan een Automated Cloud Management Platform waarvoor wij op zoek zijn naar een Software Developer.

Wat ga je doen?

Als Software Developer treed je rechtstreeks in dienst bij een Managed Cloud Solution Provider waar je onderdeel uitmaakt van het DevOps Team.

Samen met 11 ervaren collega’s ligt jouw focus volledig op de doorontwikkeling van een eigen Automated Cloud Management Platform.

Je werkt hierbij voornamelijk in .NET aan state-of-the-art projecten binnen Microsoft Azure.

Je start dagelijks met een (virtuele)stand-up waarin de voortgang van de wekelijkse sprint wordt besproken. Je bent vanuit jouw functie voornamelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe features die je via Azure DevOps deployed binnen de Microsoft Azure Cloud.

Je hebt ervaring met het realiseren van API koppelingen en denkt daarnaast graag mee over de front-end.

Als Software Developer denk je mee en adviseer je bij architectuurkeuzes in relatie tot nieuw te integreren systemen en toe te voegen functionaliteiten.

Je krijg alle ruimte om jouw creativiteit in te zetten bij de doorontwikkeling het Automated Cloud Management Platform. Je bouwt veel kennis op van de eigen Portal en deelt dit graag met collega’s en klanten.

Wij vragen

 • Hbo- werk en -denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de volgende methodes en technieken : .NET Core, Entity Framework (Core), JavaScript, C#, Unit Testing, SQL, Object georiënteerd programmeren, GIT;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in het ontwikkelen van applicaties binnen de Microsoft Azure Cloud waarbij je ruimte krijgt jouw kennis te vergroten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Je treedt rechtstreeks in dienst bij een innovatieve organisatie met Internationale ambities, maakt onderdeel uit van een gedreven team en kan daarnaast rekenen op;
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je dankzij drie inhouse MVP’s (Microsoft Most Valued Professionals) altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen;
 • Jaarcontract voor 32 of 40 uur per week met uitzicht op een onbepaalde tijd contract bij goed functioneren;
 • Omgeving waarin het resultaat van jouw inspanningen telt, werktijden afwisselend zijn en grotendeels vanuit huis uitgevoerd kunnen worden;
 • Een uitstekend salaris dat gebaseerd wordt op jouw relevante kennis en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Standaard 26 vakantie, 8% vakantiegeld en een goed pensioen dat dankzij een lifecycle premie is afgestemd op jouw situatie;
 • Een bijdrage van €500,- voor jouw thuiswerkplek, laptop, telefoon en mobiliteitsbudget (of leaseauto);
 • Twee moderne kantoorlocaties met on- en offline vrijdagmiddagborrels, een verzorgde lunch en regelmatig leuke activiteiten.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een Microsoft Cloud Engineer werven is een groeiende Managed Cloud Solution Provider met inmiddels 35 vaste medewerkers.

  Dankzij betrokken specialisten en een nauwe samenwerking met Microsoft is er een bewezen best practice ontwikkeld om organisaties vanuit on-premise en legacy te migreren naar de Microsoft Cloud.

  De organisatie staat bekend om diepgaande kennis van Microsoft Azure. Dit vertaalt zich niet alleen richting hoogwaardige oplossingen voor klanten.

  Binnen het huidige team hebben drie vaste medewerkers het MVP-certificaat (Microsoft Most Valuable Professional) ontvangen als erkenning voor hun inzet binnen de Microsoft Communities.

  Wil je meer weten over de organisatie met een Internationale groeiambitie? Neem dan contact op via 033-4779337 en vraag naar Maykel Korndewal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier