Triagist
Spaarne Gasthuis
Hoofddorp, NL
5 uur geleden

De functie

Naast de telefonische triage verzorg je de fysieke triage voor patiënten die een bezoek brengen aan de spoedpost. Als triagist bepaal je het verloop van het zorgtraject dat zowel op de huisartsenpost als op de SEH kan plaatsvinden.

Functie inhoud

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle patiënten met een spoedeisende zorgvraag;
 • Fysieke triage en telefonische triage (indicatiestelling en urgentiebepaling);
 • Planning en toewijzing (acute zorg, op basis van de triage bepaal je of de patiënt gezien moet worden door een huisarts of specialist);
 • Het zelfstandig verstrekken van medisch advies aan patiënten;
 • Het ondersteunen van de huisarts bij het spreekuur en het zelfstandig uitvoeren van laagcomplexe zorg.
 • Veel afwisseling!

  Het leuke aan je functie is dat het heel afwisselend en dynamisch is. Je bent op verschillende locaties (Haarlem Zuid en Haarlem Noord) en in verschillende rollen werkzaam : op het callcenter, aan de balie van de Spoedpost en als ondersteuner van zowel de huisarts als de SEH.

  De diensten worden afwisselend ingepland dus geen week is hetzelfde.

  Zo start je de week bijvoorbeeld op het callcenter. Daar komen de meldingen binnen. Door de juiste vragen te stellen weet je de telefonische hulpvraag zelfstandig af te handelen, afhankelijk van de ingangsklacht en het toestandsbeeld van de patiënt zet je de juiste actie in.

  Dat varieert van een zelfstandig advies tot het sturen van een ambulance.

  Tijdens een volgende dienst ben je spreekuurondersteuner / omloop assistente van de huisarts. Dit betekent dat je bepaalde patiënten (onder supervisie) zelf behandelt.

  Denk hierbij aan verbinden, (brand)wonden verzorgen, ECG's maken, teken verwijderen etc.

  De volgende dag zit je aan de balie. Daar schrijft je de mensen welke voor de HAP of SEH komen in, draag je zorg voor een complete administratie en houd je het overzicht over de wachtkamer.

  Kortom, een zeer afwisselende baan waar je je geen dag verveelt!

  Werktijden

  Je draait dag-, avond- en nachtdiensten mee op de locaties Haarlem-Noord en Haarlem-Zuid, ook in de weekenden en op feestdagen.

  Werk je liever niet alleen maar standaard kantooruren? Dan is deze baan ideaal voor jou! Je kunt je werkdagen bij ons flexibel indelen en we houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.

  Doorgroeimogelijkheden

  Wij vinden jouw persoonlijke (door) ontwikkeling belangrijk. Daarom investeren we in trainingen en opleidingen en worden er doorgroeimogelijkheden gecreëerd zodat je altijd uitgedaagd blijft.

  Ben je iemand die graag meer verantwoordelijkheden draagt? Dan is de rol van regieassistent wellicht wat voor je. Je hebt in deze rol de leiding tijdens de dienst op het callcenter.

  Wil je graag bijdragen aan iemand zijn / haar ontwikkeling? We hebben werkbegeleiders welke triagisten in opleiding begeleiden tijdens het leertraject.

  Benieuwd naar het verhaal van Sheela?

  De afdeling

  De spoedpost is een afdeling waar altijd wat gebeurt. Het is hollen of stilstaan en meer dan eens kom je voor onverwachte situaties te staan.

  We hebben een leuk en gezellig team dat goed op elkaar is ingespeeld en elkaar altijd wil helpen als dat nodig is. Onze spoedpost in Haarlem bestaat uit de Spoedeisende Hulp van het Spaarne Gasthuis en de Huisartsenpost Zuid-Kennemerland.

  Hierdoor hebben inwoners van Zuid-Kennemerland en Velsen één toegangspoort tot acute huisartsenzorg en ziekenhuiszorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Wie wij zoeken

  Je hebt een afgeronde opleiding tot triagist. Werkervaring als triagist is voor ons geen eis, belangrijker vinden wij je gastvrijheid, inzet en motivatie! Je bent niet snel van je stuk te brengen en bij onverwachte of noodsituaties blijf je kalm.

  Je vindt het daarnaast leuk om te werken in een team met enthousiaste en gezellige collega's.

  Wat wij bieden

  Deze functie van triagist is ingedeeld in functiegroep 40 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 2.937,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).

  Verder bieden wij :

 • Een triage toeslag van 6%
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, je kunt bij ons de SOH opleiding volgen!
 • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier