Jurist APV
Matchpartner
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Voor een gemeente in de regio van Utrecht ben ik op zoek naar een Jurist APV.

Als Jurist APV ben je verantwoordelijk voor :

 • Het zelfstandig afhandelen van bezwaarschriften;
 • Het toetsen van beleid en verordeningen;
 • Het zelfstandig behandelen van ( hoger ) beroepszaken en verzoeken om voorlopige voorziening;
 • Het adviseren van het bestuur en collega's binnen de gemeente, met name op het gebied van de APV en andere gemeentelijke verordeningen;
 • Het volgen van landelijke ontwikkelingen alsmede relevante jurisprudentie en deze vertalen naar de gemeentelijke praktijk;
 • Ten slotte behandel je evenals de overige juristen binnen JZ verzoeken op grond van de Wob en AVG.
 • Vaardigheden

 • Wat zijn de functie eisen?Aantoonbare kennis van en werkervaring met het opstellen van regelgeving;Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het behandelen van bezwaar- en beroepschriften;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de Wabo- en handhavingsrecht.

  Over de werkgever

  De gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Zij zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners.

  Zij helpen hen om oplossingen te vinden, soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken ze aan een zelfredzame samenleving.

  Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van de medewerkers van de gemeente wordt verwacht dat zij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

  Als kandidaat kom je bij Matchpartner in aanmerking voor een dienstverband. De opdracht vangt zo spoedig als mogelijk aan voor een periode van in ieder geval een jaar.

  Hierbij behoort een verlengperiode tot de mogelijkheden. ZZP'ers kunnen ook in aanmerking komen voor deze opdracht.

  Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

  Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.

  Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden.

  Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.

  Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

  Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier