Flexibele Chauffeurs
Logifresh & Koeriers
Zwolle
6 dagen geleden

Wie zoeken wij?

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste jonge chauffeurs die het leuk vinden om door Nederland te rijden, maar ook naar senioren, die bijvoorbeeld als oproep-chauffeur een aantal dagen in de week willen werken.

Aanvangstijden en dagen kunnen sterk variëren. Wij stellen een flexibele instelling zeer op prijs. Als je in je eigen auto rijdt, staat daar een adequate vergoeding tegenover.

Jouw taken

Als koerier bezorg je belangrijke documenten, pakketten, pallets, gekoelde vracht en nog veel meer. Geen dag is hetzelfde.

Jouw profiel

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je weet van aanpakken. We verwachten van onze chauffeurs een nette uitstraling, goed Nederlandse taalbeheersing en enige bekendheid met moderne navigatie- en communicatiemiddelen.

Daarnaast ben je klantvriendelijk en flexibel.

Wat wij bieden

Kom werken in een gezellig en ervaren team. Het salaris is conform de CAO voor het wegtransport en wordt als zeer OK ervaren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier