Vacature Chauffeur doelgroepenvervoer regio Veghel-Heeswijk-Schijndel
talent4taxi
Veghel, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs voor het doelgroepenvervoer in de regio van o.a Veghel. In deze rol breng je verschillende (speciale) doelgroepen elke ochtend naar school of dagbesteding, in de middag haal je ze uiteraard weer op om ze thuis te brengen.

Jij zorgt ervoor dat deze ritten op een prettige en veilige wijze verlopen. Je krijgt zoveel mogelijk vaste ritten toegewezen, zodat je jouw passagiers goed leert kennen - en zij jou!

Wat krijg je hier voor terug?

Een leuke en afwisselende baan, waarin het contact met mensen centraal staat. Een verantwoordelijke baan, waardoor je elke dag met een goed gevoel thuiskomt als je iedereen weer veilig op de plek van bestemming hebt gekregen.

Heb je nog geen ervaring? Dan ontvang je een uurloon van € 11,22 per uur, welke met ervaringsjaren steeds wordt verhoogd.

Wat vragen wij van je?

Als chauffeur doelgroepenvervoer is het natuurlijk vooral belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan, ook met mensen uit bijzondere doelgroepen.

Je hebt servicegerichtheid hoog in het vaandel staan en hebt een goed verzorgd uiterlijk. Je spreekt en begrijpt Nederlands en kunt goed communiceren met mensen van alle leeftijden.

Verder ben je :

 • In het bezit van een geldige chauffeurskaart Taxi of bereid om hiervoor de opleiding te volgen*;
 • Op doordeweekse dagen flexibel inzetbaar in de ochtenden (7.00 en 10.00) en middagen (15.00-18.00);
 • Woonachtig in de omgeving van Veghel-Heeswijk-Schijndel(max. 15 km);
 • Kandidaten zonder taxipas kunnen in overleg hiervoor een opleiding volgen. Belangrijk is dat je in aanmerking komt voor een Verklaring Omtrent Gedrag en succesvol een medische keuring kunt doorstaan.
 • De opleiding voor de chauffeurspas kan intern gevolgd worden en we kijken graag mee naar de mogelijkheden voor de kosten van de opleiding.

  Als nieuwe chauffeur ben je bereid om alle verplichte kwalificaties te halen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier