Digital Marketeer
voortman steel group
Rijssen, NL
1 dag geleden

WELKOM IN ONS TEAM

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en we hebben de ambitie om verder te groeien. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega’s, want het zijn onze medewerkers die ervoor zorgen dat wij onze ambities waar kunnen maken.

De juiste branding van onze organisatie en werkgeversmerk is erg belangrijk bij het vinden en binden van de juiste mensen.

Een mooie uitdaging waar je als Digital Marketeer een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.

Als Digital Marketeer ben jij de specialist op het gebied van online zichtbaarheid van Voortman als werkgever. Jij zorgt voor traffic naar onze werkenbij-website en daarmee lever je een belangrijk bijdrage aan de groei van onze organisatie.

Dit doe je door structureel campagnes te gaan inrichten, monitoren en waar nodig bijsturen. Hiervoor stel je samen met collega’s persona’s op van de uiteenlopende doelgroepen, zodat je weet hoe je hen moet bereiken.

Na het draaien van een campagne ga je de data analyseren, zodat je het een volgende keer nog succesvoller kunt inzetten.

Naast het draaien van de campagnes ga je onderzoeken hoe wij marketing automation succesvol kunnen inzetten en vervolgens ga je dit ook implementeren.

Verder zorg je ervoor dat onze werkenbij-website altijd up-to-date is, beheer je onze social media kanalen en krijg je veel ruimte om gebruik te maken van nieuwe technieken, tactieken en platformen.

Als je start in deze functie is er al een basis voor je aangelegd. Zo is er voldoende content aanwezig en er is een plan waar je samen met je collega’s aan gaat werken.

Uiteraard is hier ook nog ruimte in voor eigen invulling. Samen met je collega’s ga jij dit plan tot uitvoer brengen. Zoek jij een uitdagende baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het waarmaken van onze ambities? Neem dan contact op!

WAT GA JE DOEN?

 • Je stelt campagnes op en beheert, analyseert en monitort de campagnes met behulp van onze analytics tools, zodat we een maximaal resultaat kunnen behalen.
 • Je doet onderzoek naar marketing automation tools en gaat dit implementeren.
 • Je beheert en onderhoud onze social mediakanalen.
 • Je beheert en ontwikkelt de werkenbij-website samen met onze collega’s van marketing.
 • Je adviseert over nieuw in te zetten technieken en tactieken om ons werkgeversmerk te versterken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier