Klantcontactmedewerker bij een grote verzekeraar in Nijmegen
YoungCapital
Nijmegen, NL
4 uur geleden
source : Officevacatures

Als klantadviseur op de afdeling Service & Acceptatie neem jij telefonisch contact op met kersverse eigenaren van auto's.

Zij hebben bij aankoop van hun auto aangegeven dat ze een verzekering bij jou willen afsluiten. Jij haalt alles uit de kast om de wensen van de klant goed, helder en duidelijk boven water te krijgen.

Vervolgens geef jij een passend advies en doe jij een mooi aanbod dat ze niet kunnen weigeren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen die (interne) klanten, tussenpersonen en autobedrijven stellen naar aanleiding van een verzekeringspolis en / of offerte.

Deze vragen komen hoofdzakelijk telefonisch, maar ook schriftelijk (via mail, brief of chat) binnen. Een snel, effectief, duidelijk en klant-

en oplossingsgericht antwoord op deze vragen is uiteraard noodzakelijk.

Het is jouw verantwoordelijk dat alle offertes en potentiële aanvragen op het juiste moment worden verwerkt. Jij belt niet alleen potentiële klanten om ze een autoverzekering te verkopen, maar jij wordt ook gebeld door klanten die een verzekering willen afsluiten.

Jij richt je vooral op autoverzekeringen, maar ook van inboedelverzekeringen weet jij alles.

Het team :

Je werkt in een team van 40 medewerkers. Het is een divers team dat veel voor elkaar over heeft en waarbinnen een goede sfeer hangt, maar ook een team waar hard werken en kritisch meedenken de norm is.

Werktijden :

De openingstijden van de afdeling zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Voor deze functie dien je WFT opgeleid te zijn. Ben jij dit niet? Geen probleem! De opdrachtgever investeert graag in je en daarom mag je al je WFT diploma's behalen op kosten van de opdrachtgever! Naast een vaste baan wordt je dus ook opgeleid in de financiële sector!

Functieeisen

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt goede, aantoonbare commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent één avond per week én op zaterdag beschikbaar;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Ben jij de enthousiaste medewerker die wij zoeken? Stuur dan een korte videomotivatie van maximaal 1 minuut naar Suzanne (06-

  12300923 ) en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan! De videomotivatie is alleen bedoeld als een leuke aanvulling op jouw online sollicitatie.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie voor 24 tot 40 uur per week;
 • Een baan waarin jij zelf jouw uren mag inroosteren;
 • Een mooi salaris van €11,50 bruto per uur;
 • Flexibele uren, ook in de avonden en weekenden;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding;
 • Er zijn mogelijkheden voor een aanstelling voor langere tijd;
 • Je mag je WFT diploma's gaan behalen bij deze opdrachtgever.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier