functie als polyesterwerker omgeving Zwartsluis
FTM Werving & Advies
Zwartsluis, NL
14 uur geleden

Woon je in de regio Zwartsluis en lijkt het jou leuk om in de meest innoverende en innovatieve industrie van Nederland te werken?

Wellicht is een baan als kunststofbewerker dan iets voor jou. Kunststoffen / composieten zijn namelijk WOW!

De meest uiteenlopende projecten worden van composiet gemaakt. In tegenstelling tot betonbouw zijn de mogelijkheden met composiet nagenoeg oneindig.

Als kunststofbewerker kun je worden ingezet op één van de vele disciplines, afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau.

FTM Werving & Advies is hét bemiddelingsbureau in Nederland voor vacatures in de composietenbranche. In de omgeving Zwartsluis zoeken wij ervaren kunststofbewerkers en kandidaten die het vak willen leren.

Ben je per direct beschikbaar of wellicht nog werkzaam maar vind je het tijd voor iets nieuws? Wij komen graag in contact met je.

Mail ons je cv of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over werken in de composietenindustrie.

Ben jij die ervaren polyesterwerker die opzoek is naar een leuke functie als lamineerder bij een sterk groeiende organisatie?

Dan hebben we een mooie uitdaging voor je beschikbaar.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier