Logistiek teamleider gezocht!
Startpeople
Zaltbommel, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Zaltbommel, zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider! Onze opdrachtgever is een wereldwijde organisatie.

Er zijn meerdere vestigingen gevestigd in Nederland, maar Zaltbommel is pas sinds kort geopend! Een mooie en leuke uitdaging dus.

Als teamleider ben je verantwordelijk voor de operationele zaken binnen het warehouse. Je stuurt een warehouse team aan dat bestaat uit een groep variëren van 10 tot 20 personen.

Daarbij streef je naar een optimale inzet van je team members, ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning en stel je die waar nodig bij.

Jij zorgt ervoor dat je team members betrokken en gepassioneerd zijn. Met jouw positieve en enthousiaste houding breng je jouw passie voor logistiek over op het team.

Daarbij begeleid je heb door middel van coaching (on the job) en ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van je team members.

Ook ben je initiator van verbeterprojecten en creëer je draagvlak. Je overlegt met je collega teamleiders en je werkt samen met hen aan een optimale personeelsplanning en ruimte- indeling.

Ook overleg je met collega's van de administratie over de workload en eventuele speciale acties vanuit de klant en zet daar de juiste acties op in.

Je zorgt ervoor dat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd, rekening houdend met het gewenste kwaliteitsniveau. Hierbij zijn de verschillende activiteiten en de bijbehorende deadlines je leidraad.

Je rapporteert aan de warehouse supervisor met betrekking tot bovenstaande.

Functie eisen

Jij bent een teamleider die :

 • Makkelijk in de omgang is en een groot verantwoordelijkheids gevoel heeft;
 • Gericht is op de ontwikkeling van het team - samen behalen jullie de beste resultaten;
 • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Stevig in zijn schoenen staat. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en je hebt doorzettingsvermogen;
 • Resultaatgericht is en op basis daarvan ook snel kan schakelen;
 • Doorgroeipotentie en - ambitie heeft
 • Dit breng je mee :

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of ervaring met een MBO opleiding richting de logistiek;
 • Jij hebt minimaal twee jaar werkervaring in een operationele, leidinggevende functie in de logistieke dienstverlening;
 • Goede kennis van MS office en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek jij ook Duits? Dat is helemaal super;
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
 • Over het bedrijf

  Enthousiast geworden na het lezen van deze functie? Dat snappen we! Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0344 615 363 of stuur een mailtje naar tiel startpeople.nl

  Wat we bieden

  Onze opdrachtgever biedt een uitdagende, diverse en dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is! Tevens zijn er diverse opleidings- en (door) ontwikkelmogelijkheden.

  Dagelijks lunch je met je collega's en worden successen met elkaar gevierd. Er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd met het team! Denk aan een BBQ of een pizza avond.

  Kerst / Sinterklaas? Overal wordt aan gedacht. Ook is er jaarlijks een familiedag. Het WIJ gevoel is heel erg belangrijk.

  Het startsalaris ligt op + / - €2800,- bruto per maand. Het betreft een functie op basis van werving & selectie! Dat betekent dat jij direct een contract krijgt bij het bedrijf.

  Bij goed functioneren is er uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier