Principal IT Consultant - Microsoft Sharepoint
CGI
Randstad
1 uur geleden

Job Description

Principal IT Consultant - Microsoft Sharepoint

Functiebeschrijving

Ben jij een thought leader op het gebied van Microsoft? En ben jij de vooruitstrevende innovator die onze klanten helpt verder te digitaliseren?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en groei van Sharepoint dienstverlening bij onze klanten?

Als Microsoft Sharepoint specialist bij CGI maak jij het verschil en groei je mee.

Wat ga je doen?

Als Principal IT Consultant - Microsoft Sharepoint heb je een visie op belangrijkste inhoudelijke uitdagingen van de overheidssector en ziet de relatie naar Sharepoint / Cloud gedreven IT oplossingen.

Je hebt een netwerk binnen de markt van waaruit je kansen voor CGI in de markt opspoort en ontwikkelt. Ook ben je voor onze klanten een trusted advisor’ en in staat om sterke (klant)relaties op te bouwen zodat je de CGI expertise zichtbaar maakt.

De DCE geeft dit vorm vanuit opdrachten bij onze klanten. Je verzorgt content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.

vertegenwoordigt CGI tijdens events en op fora en jaagt actief innovatie initiatieven aan.

Je bent tevens een echte teamspeler die in staat is de consultants van de unit mee te nemen in het concept en te betrekken bij business development en sales trajecten.

Hiermee fungeer je als aanspreekpunt voor CGI professionals voor de ontwikkeling van hun materiedeskundigheid.

Je bent een thought leader met een hands on’ mentaliteit, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Natuurlijk beschik je over sterke analytische vaardigheden en blijf je overeind in een hectische en veranderde omgeving.

Daarnaast heb je ervaring met werken in Agile / Scrum omgevingen in grote organisaties.

Wat breng je mee?

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je klanten en collega’s te inspireren en aan jouw ideeën te binden.

Een zelfstartende en ondernemende professional die graag met anderen samenwerkt. Je hebt een diep technisch begrip van actuele Sharepoint concepten, development, Agile / DevOps omgevingen, nieuwe business modellen en technologieën.

Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in informatica of andere technische
 • richting;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en / of proposities op het gebied van
 • digitalisering in het overheidsdomein;
 • Een bewezen staat van dienst in het opbouwen van duurzame relaties met
 • beleidsbepalers, bij voorkeur binnen de overheid;
 • Ervaring als consultant rondom digital transformation, in het bijzonder op het gebied van
 • collaboration platforms;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met ontwerpen en implementeren (zowel on-premise, hybride als
 • cloud) van oplossingen op basis van Sharepoint en belendende producten als Microsoft

  Office, OneNote, Visio, MS Dynamics, Power BI, Exchange / Lync Server, IIS, Microsoft365,

 • waarvan minimaal 2 jaar als architect of technisch projectleider;
 • Ervaring met het technisch leiden van Sharepoint implementaties en migraties binnen
 • grote enterprise-omgevingen;
 • Kennis van zaken als virtualisatie, Active Directory, IT Security, IoT, databasemanagement
 • en diverse cloud-concepten.

 • Kennis van werkmethodieken zoals DevOps, Agile en Scrum;
 • Uitstekende kennis van- en inzicht in Microsoft Azure, wat je onder meer aantoont met de
 • certificeringen AZ-30# of de voorgangers op dit gebied;
 • Een netwerk van relaties en experts op het gebied van Azure Cloud en Microsoft365.
 • Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Waar kom je terecht?

  Als Principal IT Consultant Microsoft Sharepoint kom je te werken voor de Defensie unit, onderdeel van de sector Government .

  Al zijn de hoofdtaken van Defensie sinds jaar en dag hetzelfde, de invulling verandert echter voortdurend. Om proactief en preventief in te kunnen spelen op dreigingen heb je een wendbare organisatie nodig.

  We ondersteunen Defensie in dit continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk.

  Met een netwerk aan partners zorgen we ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan.

  We zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteen lopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

  Werken bij de unit Defensie je moet het maar kunnen. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Adjai Soebhag, Director Consulting Services via 06-1392 1613 of via adjai.soebhag cgi.com.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of chris.nikijuluw cgi.com.

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 785145 Click here to apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier