Communicatie Specialist Diensten
Achmea
Apeldoorn, NL
13 dagen geleden

Over deze vacature

Als Communicatie Specialist schrijf je communicatie waarmee jij feilloos inspeelt op de behoefte van de klant. Je weet wat de klant nodig heeft en waar we hem kunnen vinden.

Met jouw geschreven content breng je over de bühne waarom wij nieuwe diensten ontwikkelen. En hoe deze diensten onze klanten écht helpen.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie in de (online) klantreis. Je bedenkt en voert online en offline marcom-acties uit om onze diensten op de kaart te zetten en traffic te genereren.

Denk bijvoorbeeld aan Roadguard, Klushulp of een nieuwe smart home oplossing. Je bouwt met een team aan het bedrijf alsof het jullie eigen bedrijf is.

Je werkt onder andere nauw samen met business developers, online marketeers, campagnemanagers en SEO-specialisten. Daarnaast zal je ook werken voor Lab55, ons innovatielab.

Business line Diensten

Het team gaat snel. Als we vandaag iets bedenken, willen we morgen aan de slag. Pionieren, vallen, opstaan én succes vieren vinden we leuk.

En we hebben torenhoge ambities, waar jij ons mee kan helpen. Je wordt onderdeel van de vakgroep Merk, Marktcommunicatie & Digital.

Jouw achtergrond

Wat jou uniek maakt als Communicatie Specialist Diensten

 • Je bent HBO / WO opgeleid met minimaal 4 jaar werkervaring in een gelijksoortige functie.
 • Jij bent digital savvy en altijd op de hoogte van de nieuwste (digitale) trends.
 • Je bent in staat om een communicatieprobleem volledig op te lossen; je bedenkt de aanpak, werkt hem uit en voert hem samen met je team door.
 • Je weet met wie je moet schakelen en voelt goed aan wat nodig is.

 • Je bent in staat om jouw oplossingen goed te beargumenteren binnen een corporate omgeving. Dit doe je vanuit de mentaliteit dat als iets niet verkoopt, er iets niet goed gaat.
 • 360 graden

  Kijk eens rond in Apeldoorn

  Wat wij bieden

  Naast de dagelijkse gezelligheid, kan je sparren met collega’s en maken we het mogelijk om snel stappen te zetten. De salarisrange loopt van €3754,-

  tot €5224,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld). Daarnaast krijg je :

 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen.
 • Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen.

 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren te werken, afhankelijk van je aantal werkuren;
 • Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en korting op onze schade-, zorg-, en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
 • Vierdaagse werkweek

  4x9 werken is bij ons heel normaal. Wanneer is jouw vrije dag?

  Slim bedacht

  Pechhulp zonder abonnement met de RoadGuard-app

  Multidisciplinair

  Meer succes door expertise te bundelen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier