Begeleider Koperwiek woongroep kinderen (28 uur, Bosch en Duin)
Amerpoort
Bosch en Duin
3 dagen geleden

Jij komt als Begeleider te werken op Koperwiek . Je zorgt voor optimale begeleiding op maat voor jongeren in de leeftijd van 9-18 jaar met een matig tot licht verstandelijke beperking.

Bij de jongeren kan sprake zijn van bijkomende stoornissen of problematiek, zoals een hechtingsstoornis, autisme en / of trauma.

Ook gedragsproblemen en agressie komen voor. Voor een deel hebben zij ook ondersteuning bij de ADL nodig (zowel verbaal als fysiek).

Christophorus is een gemeenschap waar we vanuit het antroposofisch gedachtegoed met aandacht voor elkaar, wonen, leren, werken en vieren.

In een groene, welkome en pure omgeving krijgen bewoners, deelnemers van de dagbesteding en medewerkers de ruimte om te zijn wie ze zijn.

Kinderen, jeugdigen en volwassenen met een verstandelijke beperking kunnen vanuit nabijheid veilig (op)groeien in een omgeving die aansluit bij hun interesses.

Hier wordt gekeken naar waar de persoon het best tot zijn recht komt en niet naar het zorglabel. De respectvolle en open sfeer nodigt uit tot meedoen.

Wil je meer weten over het bieden van ondersteuning vanuit een antroposofische visie? Lees hier meer over de visie .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier