Junior Engineer
YACHT
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Engineer, ontwerp, ontwikkel, of test je producten, machines of systemen binnen de specificaties, kosten en planning.

Dat doe je voor toonaangevende bedrijven in de industrie binnen Oost Nederland, zoals VDL, Benchmark, Eaton en Thales. Je werkt nauw samen met andere disciplines, afdelingen en toeleveranciers.

Zelfstandig aanpassen van richtlijnen, engineering- en ontwikkeltechnieken toe en je maakt aanpassingen en verbeteringen binnen eerder vastgelegde doelen.

Je deelt de opgedane kennis en ervaring met collega professionals, bouwt aan een relatienetwerk en draagt bij aan de collectieve kennis van Yacht.

 • Functie-eisen Afgeronde HBO-Werktuigbouwkunde; Aanvullende kennis en opleidingen in bijvoorbeeld CAD-applicaties (Solidworks / Pro / Engineer / SolidEdge / Inventor), ERP-software, of van mechanisch ontwerpen;
 • Drie jaar relevante werkervaring; Resultaatgericht en beschikt over een hoge mate aan organisatie sensitiviteit; Goed samenwerken in teamverband;
 • Groot leervermogen; Nederlands en Engels spreken is een vereiste; Woonachtig in de regio Overijssel / Achterhoek of is bereid daar te gaan wonen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier