Parttime Nacht Koerier
Olympia
Doetinchem, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een echt nachtdier? En vind je het heerlijk om zo vrij als een vogel te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een koeriersbedrijf in de Achterhoek zijn wij namelijk op zoek naar parttime nachtkoeriers.

Jouw dienst begint als de meeste mensen net naar bed zijn, net na mindernacht start jij jouw bus om richting het logistiek centrum van een leverancier van onderdelen te rijden.

Rond 01.30 uur ben je daar tegeelijk met de chauffeur van de vrachtwagen die jou pakketten bij zich heeft. Vervolgens pak jij jouw pakketten over van de vrachtwagen naar jouw bus.

Bij het inladen scan je alle pakketten met onderdelen middels een barcode. Vervolgens rijd je terug naar de Achterhoek om daar gemiddeld 25 adressen per nacht te bevoorraden met onderdelen.

Wanneer je het pakket aflevert bij de klant scan je het pakket opnieuw. Op deze manier weet het systeem telkens wat er in je bus aanwezig is aan voorraad.

Als het goed is, weet het systeem dat je bus na de laatste klant leeg is.

Als het weer licht wordt en de mensen weer aan de slag gaan, zit jouw werk als bezorger er op. Arbeidsvoorwaarden

Werken als koerier bij een gerenommeerd Achterhoeks koeriersbedrijf.

 • Parttime baan in nachtdiensten;
 • Een vaste nacht per week, de andere nachten ben je oproepbaar;
 • Wekelijks uitbetaald;
 • Salaris volgens de CAO;
 • Je begint met een tijdelijk dienstverband;
 • Bij gebleken geschiktheid kan dit vast werk voor jou opleveren.
 • Omdat het niet altijd duidelijk is wat men bij deze functie moet verwachten, behoort proefnacht tot de selectie procedure.

  Je rijd dan een nacht mee met een ervaren chauffeur om te bekijken of het werk echt iets voor jou is.

  Enthousiast en nieuwsgierig geworden na het lezen van de vacature? Wacht niet en solliciteer! De vacature sluit op 30 november.

  Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Bas te Velthuis van de Olympia vestiging in Doetinchem via

 • 0314 39 05 00 . Volg en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuws uit de arbeidsmarkt van de Achterhoek, vacatures, lokale acties, grappige video'
 • s, sollicitatietips, radio-opnames met lokale bedrijven en onze maandelijkse quotes : https : / / www.facebook.com / OlympiaUitzendbureau.Doetinchem

  Vaardigheden

  Ben jij iemand die het niet erg vind om te werken terwijl andere mensen liggen te slapen? Lijkt het jou iets om als pakketbezorger in de transport sector aan de slag te gaan?

  Dan is dit een mooie job voor jou. Verder vragen we de onderstaande competenties :

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Je bent secuur en precies;
 • Je werkt vlot, maar niet slordig;
 • Jij kunt zelfstandig werken;
 • Jij hebt voldoende kennis van automatisering om een tablet te bedienen, waarmee de je pakketten uit en inscand.
 • Uiteraard ben je niet nachtblind en ben je erg betrouwbaar. Het kan natuurlijk niet dat je om 23 uur in de avond nog afbelt.

  Over de werkgever

  Je gaat aan de slag voor een kleinschalig koeriers bedrijf uit de Achterhoek. Het bedrijf heeft diverse klanten, maar jij gaat werken voor een klant die onderdelen levert bij monteurs thuis.

  Jij levert de onderdelen af in een vooraf afgesproken plek. Bij het afleveren zul je verder de klant niet aantreffen, die liggen namelijk nog te slapen.

  Het bedrijf doet deze koeriersdienst al meer dan 15 jaar voor deze opdrachtgever. De geboden continuïteit en betrouwbaarheid tekenen de jaren lange samenwerking.

  Het is essentieel dat jij je hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier