Beplatingsmonteur
Artiflex
Kootwijkerbroek, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

In de regio van Kootwijkerbroek zijn wij voor onze vacature op zoeknaar een beplatingsmonteur . Ga jij als vakmanaan de slag om met je bouwteam meters te maken?

In deze functie zaljij als persoon verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van degevelbeplating en panelen op de stalen romp.

Alles op het gebiedvan de staalconstructie dus!

Kies je voor deze functie dan zal je komente werken in een leuk bedrijf in Kootwijkerbroek. Dit bedrijf heeftde focus liggen op het bouwen van hoogwaardige projecten zoalsstallen, hallen en distributiecentra.

Je bent inzetbaar voor zowelde utiliteitsbouw als de agrarische sector. Indien nodig kan hetzijn dat je in het buitenland komt te werken

Functie-eisen

Goed zelfstandig kunnen werken, maar ook goed kunnen samenwerkenmet anderen

Je hebt een geldigB-rijbewijs

Je woont in Kootwijkerbroek of inde directe omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je kiest voor de functie ben je voorzien vanafwisselende baan in een prettige werkomgeving. Indien alleswederzijds bevalt bestaat er de mogelijkheid voor een vastdienstverband.

Tevens kan je diverse doorgroeimogelijkhedenaangrijpen binnen het bedrijf. Voor deze functie krijg je eenmarktconform salaris volgens de CAO metaal- enTechniek.

Ben jijde beplatingsmonteur die wij zoeken? Solliciteer dan nu op dezevacature of stuur je cv naar m.kemper artiflex.com en wij nemen dangegarandeerd contact met je op! Heb je vragen of neem je lieverdirect zelf contact op?

Bel of WhatsApp Martina dan via 06 -27917717.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier