Medewerker Spoelkeuken
Bringatwork
ohan van Hasseltweg 114, 1022 WZ Amsterdam,NL
39 dagen geleden

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij graag actief bezig? Voor een hip visrestaurant in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar ervaren spoelkeukenmedewerkers!

Dit spoelkeukenteam heeft een hele belangrijke ondersteunende rol; zij voorzien namelijk het hele restaurant van schone werkmaterialen.

Om de gehele operatie soepel te doen verlopen, is het belangrijk dat alles in de spoelkeuken ook gesmeerd loopt. Al het servies, bestek, glaswerk en alle keukenmaterialen belanden in de spoelkeuken en moeten snel gesorteerd en schoongemaakt worden, om direct daarna gedistribueerd te worden.

Daarnaast dienen de werkmaterialen ook met goede zorg te worden behandeld tijdens dit hele proces, om breuk te voorkomen.

Het restaurant wordt elke dag druk bezocht en ook in de spoelkeuken loopt het lekker door. De werktijden zijn van 09.00-

17.00 uur of van 17.00 - 00.30 uur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier