Ervaren SAP BW specialist
Achmea
Tilburg
3 dagen geleden

Over deze vacature

Als ervaren SAP BW specialist ben je gewild op de arbeidsmarkt. Benieuwd wat je als SAP BW specialist mag gaan doen bij Achmea?

Ook bij Achmea ben je als SAP BW specialist verantwoordelijk voor het realiseren én implementeren van Datawarehouse oplossingen.

Voor de ontsluiting van data en rapportages gebruiken we SAP HANA. In deze functie ’zit’’ je dicht op de business, hiermee bedoelen we : interne klantgroepen, maar ook de verschillende labels (Centraal Beheer, Interpolis, FBTO) van Achmea.

Je kunt hierdoor dus direct in gesprek met de (eind)gebruikers en gezamenlijk tot het gewenste product komen! Hiervoor is het wel nodig om de businessvraag écht te kunnen doorgronden, samen de beste aanpak te bepalen, een planning op te stellen met als uiteindelijke doel : realiseren van de oplossing.

Wat ga je nog meer doen?

 • Als ervaren specialist draag je ook bij aan de ontwikkeling van je collega’s. Je durft keuzes te maken en ontplooit initiatieven, die het eigen team en het vakgebied een stap verder helpen.
 • Je vervult een pioniersrol, bent op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen en bent in staat de klantrelatie verder uit te bouwen.Jouw afdeling
 • BI Inkomen

  Het team werkt volgens de agile / scrum methodiek. In sprints plan en realiseer je samen met je scrumteam de oplossingen.

  Behalve je eigen scrumteam, werken nog twee andere scrumteams aan oplossingen voor onze klanten. De teams bestaan uit maximaal 9 personen.

  De sfeer is informeel maar gedreven.

  Organisatorisch valt deze functie onder de IT Keten Schade en Inkomen, BI Inkomen.

  Jouw achtergrond

  Wat jou uniek maakt als Ervaren SAP BW specialist

 • Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en heb minimaal 5 jaar ervaring met SAP BW methodieken en processen.
 • Je hebt aantoonbare kennis en interesse aangaande nieuwe ontwikkelingen binnen SAP. Je bent in staat om de impact van deze ontwikkelingen te beoordelen op toepassingsmogelijkheid voor Achmea en inpassing in het SAP BW architectuur.
 • Uiteraard ben je gecertificeerd op het gebied van SAP BW en / of SAP HANA.

 • Je houdt van in gezamenlijkheid werkzaamheden op te pakken, waarbij je zowel een trekkersrol als een meewerkrol kan vervullen.
 • Je voelt je thuis in een grote organisatie en projectomgeving (ook wat betreft systemen).
 • 360 graden

  Kijk eens rond in Tilburg

  Wat wij bieden

  Wij bieden een uitdagende functie voor 36 uur per week met als standplaats Tilburg.

 • Vanaf 1 januari 2021 is bij Achmea een 34-urige werkweek de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport! Start jij nog in 2020?
 • Dan ga je per 1 januari 2021 terug naar 34-urige werkweek met behoud van salaris.

 • Achmea werkt volgens het werkconcept het Nieuwe Werken’ en het menselijk kapitaal vinden wij van groot belang. Dit betekent voor jou als nieuwe collega mogelijkheden tot plaats- en tijdonafhankelijk werken, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • Je kunt op korte termijn beginnen!

 • Naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof.
 • Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt;
 • Uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie;
 • Korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor jou én je gezin. Je krijgt ook nog een extraatje van € 250 bruto per jaar.
 • Korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.
 • Een (online) assessment, sollicitatiegesprekken en een pre-employment screening zijn vaste onderdelen van de selectieprocedure.

  Maak impact

  Bijdragen aan een gezonde, veilige én toekomstbestendige samenleving.

  Flexibel werken

  Werken waar en wanneer het jou uitkomt

  IT met impact

  Met jouw IT-oplossingen werk je mee aan een gezonde en veilige toekomst

  Sollicitatieprocedure

  Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

  Binnen 5 dagen reactie

  Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

  Een assessment

  Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

  Het 1e gesprek

  Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

  Het 2e gesprek

  In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

  Arbeidsovereenkomst

  Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier