Retail talent
Blokker
Regio Utrecht en omgeving,
6 dagen geleden

Je bent enthousiast, klantgericht, je hebt passie voor de detailhandel en gevoel voor commercie. Je hebt net een mbo4-opleiding afgerond en / of de ambitie om door te groeien naar een functie als leidinggevende.

Je bent van alle markten thuis en haalt voldoening uit het zo optimaal van dienst zijn van je klanten. Je start in een leuke winkel en samen met jouw leidinggevende gaan we met jouw talent aan de slag.

We laten je kennismaken met alle commercià le facetten van het filiaal, zoals winkelbeeld, voorraadbeheersing en omzetnormen.

Wat houdt de functie in?

Als aankomend leidinggevende bij Blokker leer alles over hoe het reilt en zeilt in de winkel.

 • Je zet de klant centraal in je denken en handelen, zodat de klant een prettige winkelervaring heeft;
 • Je hebt aandacht voor servicegerichtheid in het filiaal, je beantwoordt vragen van klanten leert eventuele klachten adequaat op te lossen;
 • Je gaat oefenen met coachen van medewerkers en te zorgen voor een professioneel, klantgericht, gemotiveerd en collegiaal team;
 • Je oefent met het maken van een efficiënte planning en organisatie van de personeelsbezetting.
 • Wat vragen we van je?

  Ben jij een aanstormend talent met leidinggevenden ambities en een relevante afgeronde mbo 4? Beschik je over commercieel inzicht?

  Ben je klantgericht, initiatiefrijk, flexibel, resultaatgericht en sociaal vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden wij je?

  Een leuke, Een leuke, afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf dat is uitgegroeid tot grootste en bekendste huishoudspecialist van Nederland.

  Als Bedrijfsleider in opleiding kun je rekenen op een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast kun je een prestatie afhankelijke beloning ontvangen.

  Tevens bieden wij extra's zoals personeelskorting in bijna alle winkels die bij de Blokker Holding horen, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier