Loodgieter
Attract
Oldenzaal, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Het realiseren van mooie projecten bij particulieren is wat jou drijft. Werk met veel diversiteit en afwisseling, waar er altijd maatwerk geleverd wordt.

Dit kun jij realiseren in een omgeving waar je creatief aan de slag gaat om badkamers te plaatsen waar jij trots op bent.

Wat ga je doen?

Je dag verloopt, naast de start met een heerlijker kop koffie, elke keer anders. Afhankelijk van of je een nieuwe badkamer gaat plaatsen of een bestaande gaat renoveren ga je (de)monteren, aan de slag met het leidingwerk en de elektriciteit.

Alles om de volgende stappen wat makkelijker te maken en minder tijdrovend. Je bereidt de badkamer voor zodat de tegelzetter en / of stukadoor er doorheen kan.

Daarna kom je terug om de badkamer af te maken tot het pareltje van de woning. In je werk stem je natuurlijk de laatste details af met de bewoners en zorg je ervoor dat het nergens aan ontbreekt.

Vaardigheden

 • Iemand die zelfstandig projecten kan uitvoeren;
 • In het bezit is van rijbewijs B;
 • Een gedegen achtergrond als loodgieter door ervaring en / of opleiding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier