Solution Architect - DUTCH speaking
Rabobank
Utrecht
5 dagen geleden

Stel je eens voor

dat jij als Solution Architect de grootste product- en architectuurvernieuwing van ons hypotheek systeemlandschap tot een succes maakt.

Zodat we niet alleen nu marktleider zijn, maar ook in de toekomst. Een toekomst waarin digitaal en face-to-face advies elkaar versterken.

Vertrouwen, eigenaarschap én plezier zijn de fundamenten binnen area Oriëntatie en Advies. Met 11 Java en .NET teams werken we volgens de DevOps en Agile / Scrum / Kanban principes.

Want we willen elke dag van elkaar leren en onze klanten de beste service leveren. We zetten de kwaliteiten van onze medewerkers steeds efficiënter in om tot high performing teams te komen.

Jij maakt onze medewerkers én onze teams nóg beter, je zorgt dat zij als individu én als team steeds autonomer werken.

Impact creëren

Als Solution Architect zorg je dat het hypotheeksysteemlandschap goed in elkaar zit én dagelijks waarde voor klanten levert.

Jij gaat het verschil maken, je neemt verantwoordelijkheid voor de applicaties en technische architectuur van onze hypotheken front-office.

Je ontwikkelt de visie op de architectuur, draagt deze uit en past deze aan op basis van inzichten van de teams en stakeholders.

Tevens initieer en valideer je vernieuwingen. Dus, op het snijvlak van communicatie, visie en eigenaarschap denk en werk je strategisch-tactisch en operationeel mee.

 • Je zorgt voor organisatie-brede afstemming en politiek (risk, compliance, architectuur) met business collega's en ontwikkelaars.
 • Je bedenkt een duurzame en wendbare architectuur.
 • Je werkt samen met de teams de oplossingen uit, codeert met de developers en haalt feedback op bij de teams om de architectuur te verbeteren.
 • Samen doorgrond je de impact van architectuur keuzes.

  Met elkaar

  Samenwerken is de manier waarop we werken. We werken voor tribe Wonen in Utrecht en we ontwikkelen en onderhouden de applicaties van area Oriëntatie en Advies.

  We bundelen onze krachten om te blijven focussen op de wensen van onze klanten en voor hen digitaal gemak te blijven ontwikkelen.

  Leren en samenwerken zit in ons DNA. Met brainbits, guilds en pairen houden we elkaar scherp en geïnspireerd. Innovatiedagen geven ruimte voor geconcentreerd leren en experimenteren.

  Ashley, Software Engineer : "Laat ik beginnen met dat ik het erg naar mijn zin heb, en dat komt denk ik voor een groot deel door de sfeer die op de afdeling heerst.

  Wat ik echt kenmerkend vind voor de afdeling, is de aandacht voor kennisdeling, er wordt hard aan gewerkt om iedereen een T-shaped profiel te geven.

  Daarnaast valt het me op dat de teams veel verantwoordelijkheidsgevoel hebben en dus bijvoorbeeld altijd streven naar groene pipelines om altijd naar productie te kunnen.

  Mike, Software Engineer : "Being a part of the very foundation on which a professional, fun organisation is built is just awe inspiring.

  Working with eager, inquisitive and like-minded people in an ever-developing landscape creates an intimate feeling of brotherhood / camaraderie."

  Met jouw talenten

  Natuurlijk ben jij klantgericht, besluitvaardig en autonoom. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Solution Architect, zeker in combinatie met overtuigingskracht en een hands-on mentaliteit.

  Je krijgt energie van experimenteren en het is belangrijk dat je goed kunt luisteren, samenwerken en draagvlak creëren.

  Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaande checklist :

 • Je hebt als developer gewerkt met de tools waar onze ontwikkelaars ook mee werken : Mesos, PCF, Development Java 8 / 11, Javascript, Angular, GIT, JIRA, Nexus, Maven, Azure, Jenkins (pipeline as code), Sonar, Sonatype CLM, Kibana / Elastic, Splunk, Groovy, NodeJS, Kafka.
 • Jij hebt een visie hoe wij ons IT landschap moeten inrichten en transformeren om onze ambities waar te maken.
 • Je houdt van nieuwe dingen oppakken en je te verdiepen in nieuwe technologieën en ontwikkelmethodieken.
 • Je bent gedreven om zo veel mogelijk over ons hypotheekproces te weten te komen.
 • Je bent in staat om te werken (spreken en schrijven) in de Engelse taal.
 • Kan en wil jij als Solution Architect deze leidende rol op je nemen? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

  Bij de Rabobank

  Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld?

  Dit doen we op 101 manieren, zoals :

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.’
 • We financieren de onderwijssector in Nederland met 500 miljoen euro per jaar. Want goed onderwijs is het fundament voor de maatschappij van de toekomst.’
 • Rabobank is al sinds 2007 klimaatneutraal. We zetten ons elke dag in om een duurzamere leefomgeving te creëren. We stimuleren collega’s met het openbaar vervoer naar kantoor te komen en gebruiken groene energie.’
 • Wil jij dit ook?

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  En er is nog meer. Je kunt bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) ook rekenen op :

 • een bruto maandsalaris tussen € 4.382,- en € 6.260,- (schaal 10);
 • een volledige dertiende maand en 8% vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (10% van je bruto maandsalaris). Hoe je dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding, en;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.
 • Laten we kennismaken.

  Ben jij deze technical leader? Onze nieuwe Solution Architect die area Oriëntatie & Advies wil versterken? Wil jij zo het verschil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature.

  Handig om te weten.

 • Solliciteren kan tot de vacature is ingevuld. Reageer via de Solliciteer nu button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Onno Verdonk SR. IT Lead, via Onno.Verdonk rabobank.nl.
 • Floris Rank, Recruiter IT, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via Floris.rank rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier