Inkoper
Randstad
NIJMEGEN, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een partner van Randstad zijn wij op zoek naar een medewerker op de inkoop afdeling. Fulltime functie, direct in dienst bij de opdrachtgever en zo snel mogelijk starten!

In deze uitdagende functie als medewerker inkoop ben jij verantwoordelijk voor de selectie van de leverancier en alle bijbehoren prijsonderhandelingen.

Hierbij gaat het ook om het beheren van de levertijd en het onderhouden van de relaties met deze leveranciers. Daarnaast ben je operationeel verantwoordelijk voor het plannen en beheren van de inkooporders en van alle voorraden en contracten.

Dit betekend dat jij verantwoordelijk bent voor het inregelen en bewaken van contracten. Maar daarnaast ook bezig ben met het opstellen van een inkoopplanning.

 • Deze klant is bezig met een professionalisering van de gehele organisatie en jij als inkoop medewerker speelt hierin dan ook een belangrijke rol in! Jouw functie valt onder het Shared Service Center, dit team bestaat uit;
 • Inkoop en de commerciële binnendienst, gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de customer service, telefonisch en per e-mail.

  Voor deze functie ben je werkzaam op het hoofdkantoor in Nijmegen.

  De functie is fulltime en er is een mogelijkheid om direct in dienst te komen bij de opdrachtgever. Het salaris ligt rond de €3600 bruto per maand.

  Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan op deze vacature via de knop solliciteren of bel snel met Tymon Notermans op 0613437359 of via de mail Tymon.

  notermans nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier