Anesthesiemedewerker
Spaarne Gasthuis
Hoofddorp, NL
2 dagen geleden

De functie

Als anesthesiemedewerker bij het Spaarne Gasthuis kom je te werken in een gezellig team met veel openheid en transparantie.

Een team dat elkaar steunt als het nodig is, maar waar ook veel gelachen wordt. We creëren met elkaar een prettige en veilige werkomgeving zodat we onze patiënten de allerbeste zorg kunnen geven.

Een baan waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en waar je de kans krijgt om je talenten te benutten."

Binnen het team krijg je veel ruimte voor scholing en ontplooiing. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen tot medewerker acute pijn service, medewerker pre-operatieve screening en tot sedatie praktijk specialist.

Naast je reguliere werkzaamheden instrueer en begeleid je de anesthesiemedewerkers in opleiding, stagiaires en nieuwe medewerkers.

Je denkt mee over hoe we de processen op de OK's zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

De afdeling

Je kunt op drie locaties van het Spaarne Gasthuis werken. In overleg kijken we samen op welke locatie(s) je inzetbaar bent.

In Haarlem Zuid zijn zeven operatiekamers waar we voornamelijk de hoog complexe ingrepen doen zoals grote vaatoperaties, traumatologie en thoraxchirurgie.

In Hoofddorp zijn acht operatiekamers waar middelcomplexe en oncologische ingrepen worden gedaan. En in Haarlem Noord zijn vijf operatiekamers.

Hier vinden vooral de laag en middelcomplexe ingrepen plaats in dagbehandeling en short-stay.

Jouw OK afdeling bestaat uit ruim 200 medewerkers. Iedere dag bieden we de beste zorg door het creëren van een veilige en gastvrije omgeving.

Hierbij vormen aandacht en persoonlijke zorg onze basis.

Wie wij zoeken

Je bent gediplomeerd anesthesiemedewerker en wilt werken op een plek waar wordt geluisterd naar jouw persoonlijke situatie.

Een plek waar je werkuren en invulling kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Je neemt je verantwoordelijkheid binnen je eigen vakgebied en kunt uitstekend samenwerken met andere disciplines.

Wat wij bieden

We bieden je een plek aan binnen ons OK team. Naast dat je werkt bij een van de beste en leukste ziekenhuizen van Nederland, bieden we je een goed salaris.

Als anesthesiemedewerker val je in functiegroep 55 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in dat je op fulltime basis (36 uur) tot € 4.

111,- bruto per maand kunt verdienen. Goed om te weten : het Spaarne Gasthuis is zowel met de auto als met het OV heel goed bereikbaar.

 • Tekenbonus van € 1.250,- bruto naar rato van het dienstverband
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd en jij bepaalt het aantal uur
 • 24 / 7 dienstenstructuur (8 uur aanwezigheid)
 • Maatwerk diensten zijn mogelijk
 • Verhuiskostenregeling
 • We bieden de mogelijkheid voor het volgen van extra scholing, symposia en congresbezoeken
 • Bij bijzondere prestaties kunnen aanvullende beloningen worden toegekend
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier