Bouwcalculator
Randstad
Utrecht, Utrecht, NL
3 uur geleden

Vacature Calculator regio Utrecht

Voor onze moderne opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een calculator. Ben jij een calculator met passie voor de bouw?

Werk je graag nauwkeurig en ben je een teamplayer? Vind je het leuk om na te denken over de bouw in de toekomst? Lijkt het je geweldig om je functie naar eigen inzicht in te vullen?

Dan hopen wij dat je snel reageert!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en heeft een rijke ondernemingsgeschiedenis. Het bestaat uit vier vestigingen landelijk met zo’n 400 collega’s.

De lijnen op kantoor en op de bouwplaatsen zijn kort en informeel. De kracht van dit bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed.

Kennis van collega’s is daarbij cruciaal. Om deze reden is dit bedrijf gedreven in de inzet van de kwaliteiten van zijn medewerkers.

Dit geeft een nieuwe collega de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Gezamenlijk worden er slimme en toekomstgerichte oplossingen bedacht. Dit bedrijf denkt vooruit!

Wat ga je doen als Calculator?

Als calculator heb je dagelijkse contact met de projectleiding, tekenkamer, werkvoorbereiding en de uitvoering. Je berekent het benodigde materiaal en materieel, je onderhandelt offertes met leveranciers en verwerkt dit in de begroting.

Op basis van alle bouwinformatie stel je een begroting op en presenteer je dit aan het projectteam. Je hebt de vrijheid om de meest effectieve en efficiënte werkmethode hiervoor te bepalen.

Wat zijn de functie-eisen voor een Calculator?

 • Je bent in het bezit van HBO in de richting van bouw;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als calculator;
 • Je bent in het bezit van VCA VOL;
 • Je hebt kennis van BIM;
 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Je weet waar je kwaliteiten liggen en bent in staat om zelf te beschrijven hoe je de functie van calculator het beste kan vervullen.
 • Wat bieden wij voor de functie van Calculator?

 • Een salaris tussen €3500 en €5000 bruto per maand (afhankelijk van diploma en werkervaring);
 • Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de Bouw cao;
 • Direct een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Een uitdagende functie met vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Interesse in de baan van Calculator?

  Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474.

  Hopelijk spreken wij je snel!

  Werken via Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier