Medewerker spoelkeuken
't Zusje
Doetinchem
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving.

Van de gerechten, tot aan de inrichting en het servies : alles moet kloppen. In spoelkeuken zorg jij ervoor dat het servies net zo straalt als onze tevreden gasten! Dat doe je in een hecht keukenteam, waar jij onderdeel van uitmaakt.

Jij bent zelfs de spil van de keuken! En wil je op den duur wat anders? Geen probleem! Bij ’t Zusje bieden we je de ruimte om door te groeien.

Hoe ga je dit aanpakken?

Jouw doorzettingsvermogen en je werkersmentaliteit zorgen ervoor dat je binnen no-time je draai in de Zusje-keuken gevonden hebt!

Jij brengt mee

 • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen : je bent gemotiveerd, enthousiast en weet van aanpakken, want het is flink aanpoten in onze keuken.
 • Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag werkt en de andere keer op donderdag.
 • Ondanks dat je misschien nog niet geen ervaring hebt, heb je feeling met de horeca.
 • Dit bieden we jou

  Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland.

  Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid.

 • Verder bieden we je : -Een passend salaris;-Bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed;
 • Een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier