Klimaat engineer (hvac)
TECHNICHE bv "building careers"
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Fantastische werkomgeving voor klimaatspecialist

Dit ingenieursbureau bedient alle segmenten in de markt, van utiliteitsbouw tot petrochemie, van farma tot food. Adviseren, engineering en projectamanagement zijn enkele belangrijke activiteiten.

Vanwege een groeiend martktaandeel is er behoefte aan uitbreiding. Is deze functie jouw op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via onze website of neem voor meer informatie contact met ons op 010 - 766 1000.

TECHNICHE "building careers" is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

 • Binnen een team van specialisten ga je meewerken aan een grote diversiteit aan projecten; De opdrachten kunnen bestaan uit het ontwerpen, adviseren en begeleiden van opdrachten voor koeling, verwarming, technische gassystemen, brandveiligheid, sanitaire voorzieningen of klimaatsystemen;
 • Maken van PvE's, kostencalculaties en specificaties; Kennis van ontwerp- en rekensoftware is een pré; Klantgericht, betrokken en naast Nederlands de beheersing van de Engelse taal.

  Functieeisen

  Werkervaring : Minimaal 2 jaar, Revit

  Vereisten : HBO / WO Installatietechniek of Werktuigbouwkunde (MIT-W) en / of HIT); Minimaal 2 jaar, Revit.

  Opleidingsniveau : HBO / WO Installatietechniek of Werktuigbouwkunde (MIT-W) en / of HIT)

  Start : direct

  Duur : onbepaalde tijd

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier