Chauffeur wapperwagen
Luba Uitzendbureau
Blokker
4 dagen geleden

Over de functie

Jij rijdt op zomerse dagen met een bus met aanhanger vol ventilatoren door heel Nederland om de kippen lekker koel te houden als zij worden ingeladen voor transport.

Jij ontvangt voor vertrek een lijst met adressen waar jij naar toe moet. Daar aangekomen plaats je de ventilatoren voor de vrachtwagen zodat de kippen lekker koel blijven tot ze de weg op gaan.

Zodra de vrachtwagen is geladen, laad jij de ventilatoren weer in en ga jij op weg naar het volgende adres.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken staat midden in de maatschappij staat. Dat vraagt om een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid.

In totaal 18 locaties, verdeeld over Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

De wereld van voedsel verandert volop. De wereldpopulatie groeit, natuurlijke hulpbronnen staan onder druk, energie- en productiekosten stijgen.

Toch wil iedere consument lekker, gezond, gevarieerd, veilig en bewust (blijven) genieten. En dat tegen een betaalbare prijs.

Dit realisme is een uitdaging die ze met alle partijen in de markt aan moeten gaan. Zij zijn zich bewust van hun positie in dit proces.

Juist daarom zijn ze transparant in alles wat ze doen. Een realistische organisatie die open staat voor iedereen die samen de stap vooruit wil maken.

Wat wij vragen

 • Het enige wat nodig is om te starten is een rijbewijs BE.
 • Flexibele instelling.
 • Wat wij bieden

 • Een zelfstandige baan met veel vrijheid!
 • Salaris is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen € 1.776,- en € 2.222,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Lees meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier