Medewerker Bureau Vaktechniek
Vinken Recruitment
Tilburg, NL
1 dag geleden

Functiebeschrijving

Als medewerker bureau vaktechniek ben jij de helpdesk van al je collega's. Jij bent de rots in de branding wanneer je collega's er even niet meer uit komen.

Je verdiept je in de regelgeving en geeft mede vorm aan het vaktechnische beleid wat de basis vormt van de verschillende diensten van het kantoor.

Je vindt het leuk om je collega's een stapje verder te helpen en verzorgt interne cursussen en opleidingen. Daarnaast ondersteun je als medewerker bureau vaktechniek de praktijkbegeleiders AA en RA.

Samen met 2 andere collega's ben je verantwoordelijk voor vaktechniek accountancy. Daarnaast zijn andere collega's verantwoordelijk voor belastingadvies en compliance.

Onze opdrachtgever is heel ver op het gebied van automatisering en ze willen ook graag voorop blijven lopen. Daarom is het van belang dat jij vaktechnische aspecten en gebruikerseisen kunt vertalen voor de ICT-

afdeling zodat dit gestroomlijnd wordt en dat je mee kunt denken over nieuwe ICT-oplossingen.

Functie eisen

Je hebt je RA-titel behaald en de nodige jaren werkervaring in de praktijk bij een accountantskantoor. Je hebt affiniteit met vaktechniek en denkt graag mee over automatisering.

Je kunt goed communiceren en weet nieuwe kennis op een aansprekende over te dragen naar je collega's.

Wat krijg je

Naast een salaris tussen de € 3.500,00 en € 5.000,00 hebben zij een compleet pakket aan secundaire voorwaarden. Denk aan een een winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling en een tijd-voor-tijd regeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier