Laravel ervaring gezocht!
CareerValue B.V.
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Binnen dit kleine team is het nodig om hard te werken aangezien ze een sterk klein team hebben met grote projecten. Ze groeien heel hard en op dit moment kunnen ze het werk met 3 man niet aan.

Ook voor de komende jaren liggen de nodige projecten al klaar dus je hoeft je hier zeer zeker niet te vervelen. Al met al is dit een hele succesvolle club is waar vooral met Laravel gewerkt wordt.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met Laravel;
 • Je hebt ervaring met MySQL, GIT en Composer;
 • Je hebt interesse om Laravel goeroe te worden;
 • Je bent ambitieus en leert snel.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor een kleine informele organisatie ben ik op zoek naar een PHP Developer met minimaal 4 jaar ervaring. Hier bouwen ze hele toffe en mooie websites en applicaties.

  Ze werken hier met hele leuke uitdagende projecten en daardoor is een bepaald niveau ook gevraagd. Een mooi voorbeeld hiervan is dat ze voor een DJ nu een applicatie aan het ontwikkelen zijn waardoor fans hun wensen kunnen doorgeven aan de DJ waardoor hij muziek kan maken aan de hand van de kritieken die hij krijgt op de app.

  Dit is een heel uitdagend project waar veel complexiteit bij komt kijken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier