Chauffeur Wegvervoer
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
6 dagen geleden

Nederland is een vervoersland, denk maar aan Rotterdam en Schiphol. Tilburg is een transportstad. Als je iets wilt zien van de wereld, niet bang bent om vroeg op te staan, lange dagen werken geen probleem vindt, klantvriendelijk bent en je verantwoordelijkheid kunt nemen, dan is chauffeur wegvervoer echt iets voor jou!

Of je nu in Nederland blijft of dat je internationaal gaat rijden : het is jouw werk om ervoor te zorgen dat de goederen op tijd en veilig op de plaats van bestemming komen.

Je bent veel onderweg en je hebt veel contacten. Niet alleen met collega-chauffeurs, maar ook met de medewerkers van de bedrijven waar je de spullen ophaalt en aflevert.

Je volgt een bbl-opleiding en je werkt vier dagen per week in een bedrijf. Eén dag per week ga je naar school voor de theorie van je vak.

De praktijk leer je door je werk in de branche.

Deze opleiding duurt 2 jaar, maar kan versneld worden gevolgd. Wil jij weten of je hiervoor in aanmerking komt? Breng dit ter sprake tijdens de kennismakingsbijeenkomst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier