Applicatie Consultant
Profource
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Wil jij onderdeel zijn van een team van consultants, van junior tot senior niveau? Als Applicatie Consultant ga je aan de slag voor verschillende klanten binnen zowel de profit als non profit sector.

Waarbij je klanten gaat ondersteunen met het functioneel analyseren en configureren van applicaties. Én het maximale uit de systemen van onze klanten haalt, zodat de jij de klant kan voorzien van een optimale inrichting.

Dit staat je te wachten

Als Applicatie Consultant ben je verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van Oracle Applications (e-business Suite en Cloud).

Waarbij de focus ligt op Finance, Cloud ERP, Procurement en HCM. Jij richt je op het functioneel analyseren en configureren van de applicatie, waarbij ook een stukje techniek komt kijken (bijv. SQL).

Jouw uitdaging zit hem in het structureel verbeteren van de applicatie. Dit doe je door in gesprek te gaan met eindgebruikers en applicatiebeheerders op verschillende organisatieniveaus.

Waarna je dit vertaalt naar een concrete oplossing. Door middel van workshops en trainingen zorg je ervoor dat de aangedragen oplossing succesvol wordt ingezet!

Jij wordt onderdeel van een team van junior consultants tot ervaren consultants. Zij opereren vanuit een flexibele beheeromgeving.

Deze manier van werken zorgt voor een optimale dienstverlening richting klanten. Dit vereist ook initiatief en zelfredzaamheid van onze collega’s.

Uiteraard geven wij hen dan ook de vrijheid om daar hun eigen invulling aan te geven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier