Database Marketeer
VvAA
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Enthousiaste en ervaren Database Marketeer

per direct

Er liggen nog veel kansen om onze leden nóg verder te ontzorgen door slim gebruik te maken van data. Om deze kansen te realiseren zijn we op zoek naar een commerciële database marketeer.

Als database marketeer willen we met doordachte campagnes leden en klanten net een stapje voor zijn zodat zij zich kunnen richten op hun werk en niet wakker hoeven te liggen van risico’s in het vak, hr-

zaken, administratie of juridische zaken.

Ga jij het verschil maken voor VvAA?

Als collectief van ruim 123.000 zorgverleners is VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een groot collectief.

Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie.

Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening.

Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners.

Zij houden zich primair bezig met het leveren van goede zorg. Een steeds groter deel van hun tijd en aandacht wordt echter in beslag genomen door allerlei zaken daaromheen.

VvAA zorgt ervoor dat onze leden zich voor 100% kunnen concentreren op hun patiënten. Daarom is VvAA’s bestaansrecht en ambitie : VvAA geeft Nederland onbezorgde zorgverleners.

Het team

Als ervaren database marketeer ga je aan de slag op de afdeling Leden informatie en analyse (LIA), een compact en energiek team waarin alle datadisciplines voorkomen.

Wij werken in multidisciplinaire agile teams, werpen ons op als sparringpartner en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om met diepere analyses impact te maken.

Het LIA team bestaat uit zeven enthousiaste en gedreven collega’s die werkzaam zijn als database marketeer, data scientist, online analist en als marktonderzoeker.

Onze primaire taak is om klantinzichten en klantbehoeften uit data te halen en om te zetten in adviezen en acties ten behoeve van onze dienstverlening.

Hiervoor voeren we analyses uit, maken we modellen, voorzien we onze collega’s van waardevolle informatie door middel van dashboards en geven we gevraagde en ongevraagde adviezen.

Met onze inzichten ondersteunen we de besluitvorming van operationeel tot strategisch niveau.

Wat ga je doen?

Als database marketeer werk je in Team Actie & Campagne. Dit team vermarkt proposities om het aantal klanten en de dienst-

en productafname van klanten te verhogen. Daarvoor selecteer je data voor marketingcampagnes, analyseer je repons, conversie, kosten en baten.

Je kunt als geen ander groeikansen identificeren en je kunt je inzichten goed overbrengen aan anderen. Hiervoor heb je kennis van SQL en maak je jezelf database structuren snel eigen.

Natuurlijk staat het LIA team bij vragen voor je klaar. Verder ben je technisch geïnteresseerd en ervaren in nieuwe marketing technologieën, zoals de Salesforce Marketingcloud, en zijn trigger / automated based campagnes voor jou bekend terrein.

In Team Actie & Campagnes ben je veel in contact met je collega’s waarbij je gebruikmaakt van de korte lijnen naar de verschillende waardevolle collega’s die jou gaan helpen je werk te doen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2-4 jaar werkervaring als database marketeer of in een soortgelijke functie
 • Je passie ligt in data, maar je komt graag achter je scherm vandaan om de samenwerking aan te gaan met je collega’s van andere afdelingen
 • Beheersing van MySQL, Salesforce Marketingcloud en geïnteresseerd in technieken als Microsoft Azure, Power BI.
 • Goede communicatieve-, presentatie- en adviesvaardigheden
 • Je kan goed samenwerken met verschillende disciplines en haalt hier energie uit
 • Ervaring met het opzetten en automatiseren van jouw data-gedreven oplossing binnen operationele processen is een pré
 • Wat bieden we jou?

  VvAA biedt een informele werkomgeving met korte lijnen in een unieke organisatie. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke groei.

  Data en analytische opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten staan ter beschikking voor deze vacature. VvAA biedt een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, een dertiende maand, flexibele werktijden en werkplekken, de mogelijkheid om extra verlof te kopen (als je belooft terug te komen), reiskostenvergoeding en korting op financiële producten (diverse verzekeringen).

  Het mooiste aanbod is misschien wel dat jij direct kunt scoren binnen VvAA, want de kansen en de hiermee gepaard gaande successen liggen voor het oprapen!

  Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Een gezonde levensstijl hoort daarbij.

  Dus krijg je korting op je fitnessabonnement, verzorgen we vers fruit en kun je op diverse vrijdagen gratis borrelen (geestelijk welzijn is ook belangrijk!) en organiseren we die-

  wil-je-niet-missen VvAA-uitjes en -feesten. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer én fiets.

  Een fietsplan behoort ook tot de mogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier