Vacature Medior ICT specialist (30 uur per week) - Bleskensgraaf ca
Gemeente Molenlanden
Bleskensgraaf ca, NL
6 dagen geleden
source : Technicus.nl

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, minimaal een afgeronde opleiding ICT niveau 4 en relevante werkervaring. Actuele ervaring is een must, want het is belangrijk dat je direct inzetbaar bent en samen met je team onze dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

Je bent gepokt en gemazeld in het vak, schroomt niet om advies te geven en weet je keuzen uitstekend te verantwoorden. Daarnaast vind je het leuk om mensen verder te helpen.

Collega’s kunnen altijd bij je terecht met hun vragen en je weet ze te motiveren met je vernieuwende en inspirerende ideeën.

Je duikt ook graag zelfstandig in vraagstukken die je bekijkt vanuit verschillende invalshoeken en landelijke ontwikkelingen.

Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context.

Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen. Jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk. Eigen vervoer is een pré!

Je hebt ruime, actuele en aantoonbare kennis van :

 • Microsoft Azure platform, Microsoft Server 2016 / 2019, het Office365 platform, Powershell scripting, Citrix platform, Ivanti Workspace, Ivanti Automation, HyperV, App-V, DNS / DHCP, certificaten.
 • Principes en kennis van een Cloud architectuur, TCP / IP protocollen, openbare infrastructuren en Wireless netwerken, firewalls, routers en switches.
 • Je bent in het bezit van recente IT certificaten (ITIL V4 / MCSE / Microsoft Azure / Office 365, Citrix)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier