Installatiemonteur
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een installatiebedrijf in de omgeving van Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een allround installatiemonteur.

Kom jij uit de omgeving van Lisse en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie biedt vakwerk, design en luxe op het gebied van de installatietechniek. Het bedrijf is werkzaam binnen de centrale verwarming, haarden (sfeer en gas), sanitair, sauna en wellness en tot slot het dak.

De organisatie voert werkzaamheden uit binnen de particulieren markt, Verenigingen van Eigenaren en de zakelijke markt van aannemers tot overheidsinstellingen.

Functie

Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor de montage en installatie van bovenstaande diensten. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kan.

Functie eisen

 • Voor de functie gelden de volgende voorwaarden;
 • Een afgeronde diploma binnen de installatietechniek;
 • Een geldig VCA;
 • Een rijbewijs en eigen vervoer;
 • 3-5 jaar ervaring binnen de installatietechniek
 • Aanbod

  Je komt bij een organisatie te werken waarbij je zelfstandigheid belangrijk is, maar je wel onderdeel wordt van een hecht team.

  Bedrijf hanteert goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier