Junior Assetmanager
Bast Techniek
Utrecht, NL
12 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van civiele techniek en infrastructuur in binnen-

en buitenland. Behalve projecten in Nederland vinden de belangrijkste buitenlandse projecten vooral plaats in het Europa en het midden Oosten.

Voor deze functie ligt de nadruk op de Nederlandse markt.

Functie

Voor deze functie is onze opdrachtgever specifiek op zoek naar een Junior Assetmanager. In deze rol ben je inhoudelijk bezig met advieswerkzaamheden, met name binnen de sector Rail.

Je kan hierbij denken aan het modelleren van bouw- en kunstwerken, het uitzoeken van data, uitvoeren van feasibility studies of mede ontwerpen van nieuwe constructies.

Uiteindelijk dienen al deze werkzaamheden om als Junior Assetmanager een advies te kunnen uitbrengen over het (te verwachten) onderhoud.

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in een technische richting. Hierbij kan je denken aan Werktuigbouwkunde, Luchtvaarttechniek, Civiele Techniek, Elektrotechniek of vergelijkbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever hanteert een markconform salaris, groot pakket aan secundaire voorwaarden en geweldige groei- en opleidingsmogelijkheden.

Verder zet onze opdrachtgever de werknemer en het milieu centraal.

Bast Techniek

Bast Techniek is een bemiddelaar voor hoger opgeleid technisch personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Een consultant van Bast Techniek gaat graag met jou het gesprek aan over jou carrièremogelijkheden en kijkt daarbij verder dan je CV.

Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier