Integratie Specialist bij Caesar Experts
Caesar SharedFlex
Utrecht, Nederland
1 dag geleden

Functieomschrijving

Als Integratie Specialist bij Caesar Experts werk je op het snijvlak van techniek, consultancy en beheer. Vanuit je technische passie sla je een brug naar de business.

Jij zorgt er voor dat de digitale bedrijfsprocessen van onze klanten met elkaar verbonden blijven en de business van de klant door blijft lopen.

Tijdens je werk krijg je een zeer compleet kijkje in de keuken van aansprekende bedrijven. Je spreekt met de diverse afdelingen van onze opdrachtgevers en vergaart veel informatie.

Op basis daarvan weet jij een complete oplossing te bieden èn te implementeren voor de integratie van zowel cloud als on-premise toepassingen.

Aansluitend ligt het beheer ook bij ons, zodat wij de klant altijd op alle vlakken voorzien van een passende dienstverlening.

Meebouwen aan mooie projecten

Iedere opdrachtgever van Caesar Experts is anders. Wij werken dan ook niet met één enkele integratie technologie. Wanneer een opdrachtgever onze hulp vraagt, passen wij de onze kennis aan.

Door middel van thema sessies en het volgen van trainingen houden we onszelf en elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld de nieuwste Cloud technologieën.

Die samenwerking zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers de kennis bieden die gevraagd wordt.

Wij werken voor opdrachtgevers in het MKB+ en semi overheid segment met complexe IT omgevingen. Je kunt denken aan branches als (E)-Retail, transport & logistiek, Bouw, Afvalzorg en Inlichtingenafdelingen van bijvoorbeeld gemeentes.

Lees ook de ervaringen van senior Javaan Cees & van integratiespecialist Maarten, recentelijk gestart bij Caesar Experts.

Wij zoeken

Je hebt een basis binnen de IT technologie en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig en hebt vanzelfsprekend affiniteit met digitale integratie en digitale bedrijfsprocessen.

Creativiteit en analytisch denkvermogen bepalen je werkwijze, net als je oog voor detail. Je zoekt een afwisselende functie waarin je je technische skills kunt afwisselen met consultancy en beheer.

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie.

Daarnaast zoeken we :

 • een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding richting IT;
 • ervaring met integratietechnieken en protocollen zoals bijvoorbeeld FTP, JMS, REST, SOAP, Broker, API, ESB;
 • basiskennis in het ontwikkelen in Java of .NET;
 • kennis van DevOps en werken volgens de Agile methode.
 • Wij garanderen jou

  Een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere onze Caesar Academy.

 • Een salaris tussen de 3000 en 4800 euro bruto per maand, afgestemd op je ervaringsjaren en kennisniveau;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical na 7 jaar dienstverband;
 • Een mobiliteitsvergoeding om te besteden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business card;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, zoals een skivakantie met onze eigen personeelsvereniging Julius, diverse social events en vrijmibo’s.
 • Werk je liever in een Sharedflex constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur / week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 70% van jouw omzet bij de klant (inclusief werkgeverslasten).

  Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld : vast salaris, vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en / of een spaarsaldo.

  Meer weten over onze Sharedflex modellen? Bekijk ze hier.

  Wil je meer weten over deze specifieke vacature? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink caesar.nl of bel / whatsapp naar 06 15 19 17 40.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

  P lease be advised we are looking for colleagues who are Dutch residents and understand and speak the Dutch language on a business level.

  Reageer op deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier