Verpleegkundigen UMCG Flex
UMCG
Groningen, Groningen, NL
2 dagen geleden

Geplaatst op 14 juli 2022

Als startende verpleegkundige is het soms lastig om te bepalen wat bij je past. Je weet dat je in het ziekenhuis wilt werken, maar welke verpleegafdeling?

Vanuit de flex van het UMCG kunnen wij je hierin begeleiden. We gaan met je in gesprek en denken mee in wat bij je past.

Niet alleen het specialisme is daarin belangrijk, maar natuurlijk ook het team. En waar je je naar toe wilt ontwikkelen.

UMCG Flex is hét startpunt voor jouw verpleegkundige loopbaan!

Werken bij UMCG Flex

Betekent eerst goed ingewerkt worden en je weg leren kennen in het UMCG. Je neemt deel aan een inwerkprogramma en krijgt begeleiding op de verpleegafdeling.

Net zo lang tot je het zelfstandig kunt. Maar ook daarna kun je nog altijd terugvallen op je team, dat blijft zo. Je wordt ingewerkt op één verpleegafdeling en dat is de afdeling waar je ook je diensten gaat draaien.

Daarbij wordt je ingepland volgens de beschikbaarheid die je zelf hebt doorgegeven. Jij hebt dus grip op je eigen rooster! Het enige wat we vragen is dat je minimaal 24 uur per week werkt.

Dit is vooral om de routine te houden en betrokken te blijven bij wat er op de afdeling speelt.

Nadat je goed ingewerkt bent op de afdeling waar je gestart bent, kun je er één of misschien wel twee afdelingen bij krijgen.

Ook daar is eerst weer een inwerkperiode om je goed op weg te helpen in het team en met het specialisme. Maar het zou zomaar kunnen dat je voordat het zo ver is, al een vaste plek hebt gevonden in het UMCG.

Je hebt namelijk als flex verpleegkundige de mogelijkheid om op interne vacatures te reageren.

Lees de ervaringen van Sabine als flex verpleegkundige.

Wat vragen wij

 • Je hebt een MBO-V en / of HBO-V diploma en bent BIG geregistreerd.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt stage- of werkervaring in een ziekenhuis.
 • Je toont enthousiasme, inzet en bereidwilligheid.
 • Je ziet problemen en moeilijkheden als verbeterkansen.
 • Wat bieden wij

  Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is van mens tot mens’.

  Het salaris bedraagt maximaal € 3.675,- bruto per maand (schaal 7M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.

  Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de (CAO-UMC).

  Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad.

  Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

  Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

  Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier