Monteur Warmtepompen - Breda
Aditech
Breda, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat jij graag doet als monteur warmtepompen, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je in regio Breda!

Als monteur warmtepompen maak jij een woning duurzamer, energiezuinig én klaar voor de toekomst! Jij bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van warmtepompsystemen en warmtepompboilers.

Dit doe je voornamelijk in de woningbouw, utiliteitsbouw en op renovatieprojecten. Afwisseling en verantwoordelijkheid van werk vind je prettig.

Jij bent als monteur warmtepompen een echte allrounder met een klantvriendelijke instelling. Zo geef je advies over warmtepompinstallaties en communiceer je met opdrachtgevers.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang bezig om goede vakmensen op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werken in een vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei!

Functie-eisen :

 • MBO niveau 3 opleiding richting installatietechniek
 • Enige kennis van warmtepompen
 • VCA-certificaat, ook te behalen via Aditech
 • Rijbewijs B(E)
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken.

  Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandigen samen aan opdrachten en projecten.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met 11 vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier