Technisch Administratief medewerker Apeldoorn
continu
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Technisch Administratief medewerker Apeldoorn

Als technisch administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor (klant)ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Samen met je team verzorgen jullie dagelijks de informatievoorziening naar klanten per telefoon, email of middels het verzorgen van offertes, werkbonnen, orders, bestellingen, controleert prijzen / orderbevestigingen.

Daarnaast onderhouden jullie actief contact met zowel klanten als leveranciers om allen processen in goede banen te leiden.

Hopelijk vind je het ook leuk de planningen te bewaken en ervoor te zorgen dat de administratie altijd correct en actueel is.

Vooral de leveringen, keuringen, het onderhoud en de storingen van technische installaties zullen aan bod komen. Een vakman die op de weg zit en iets niet weet help je ongetwijfeld ook graag omdat je van persoonlijk contact houdt.

Zijn inkoopfacturen, planningen, rapportages, contracten en certificeringen je daarnaast ook niet onbekend. Reageer dan vooral eens en wie weet zit jij op korte termijn om tafel.

Binnen de organisatie heerst er een open en directe familiecultuur. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie beschik je over :

 • Je beschikt over een technisch afgeronde MBO / HBO - opleiding
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de technisch sector
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met MS office (word, Excel, PowerPoint)
 • Je kan prioriteiten stellen en bent flexibel
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift
 • Een marktconform salaris tussen de 2.300,- en 3.400,- afhankelijk van kennis, ervaring en diplomas
 • 25 vakantiedagen en tevens 15 adv dagen
 • Bouw & Infra CAO
 • Soms zijn er van die bedrijven die anders zijn dan andere. Innovatie, ultieme procesbeheersing en ontwikkeling van de medewerker staat centraal bij deze club.

  Zelf zijn ze werkzaam in vrijwel alle disciplines van de bouw. Ze hebben een eigen ontwikkelingstak, bouwen utilitaire werken, hebben een eigen woningbouw concept, doen aan transformatie van gebouwen en hebben een eigen service en onderhoudstak.

  Dit van oudsher familiebedrijf is afgelopen tijd uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met meerdere vestiging en doen gezamenlijk meer dan 300 miljoen omzet.

  Jaarlijks bouwen we meer dan 400 woningen en renoveren we ongeveer 2.000 woningen.Hun visie om samen te werken met elkaar zowel intern als extern zorgt ervoor dat ze vrijwel altijd werken met co-

  makers en vaste partners. Hierdoor zijn ze in staat constant dezelfde kwaliteit te leveren en dit zorgt voor veel rust in de gehele organisatie.

  Wil jij graag cursussen volgen of een opleiding doen om nog beter te worden in je vak dan wordt dit alleen maar gestimuleerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier