Consultant Onderzoek en Organisatieontwikkeling
Schouten & Nelissen
Zaltbommel, Netherlands
8 dagen geleden

Wat ga je doen?

Onderzoek doen binnen organisaties en klanten adviseren over de resultaten. Dat is de kern van jouw functie. Je zet zelfstandig onderzoeksprogramma’s op en voert ze uit.

Of het nu kleinschalige projecten zijn of grote internationale trajecten : jij bewaakt de kwaliteit en hebt de regie. Jouw presentaties over de resultaten zijn echte eye openers voor klanten.

Je overtuigt ze met onderzoeksinzichten en adviseert bij implementatie van ontwikkeling en verandering. Jouw inhoudelijke kennis maakt voor onze klanten het verschil.

Deze onderzoeksopdrachten haal je zelf binnen. Je weet wat er speelt in de markt en maatschappij en herkent de onderzoeksvraag voordat de klant hem ziet.

Soms ondersteunt onze afdeling Sales je met leads, maar nieuwe klanten en trajecten zijn jouw verantwoordelijkheid. Je ontwikkelt plannen, maakt projectvoorstellen en werkt mee aan aanbestedingen.

Je komt bij veel organisaties binnen en weet alles van organisatieontwikkeling. Wat je ziet en leert neem je mee in je onderzoeken.

Ook voor bestaande klanten ben jij een aanspreekpunt. Je adviseert en denkt mee.

Wie zoeken we?

Je hebt je hart verloren aan onderzoek. De reden dat je niet sec voor de wetenschap kiest? Je commerciële inzicht en je wens om onderzoek te vertalen naar de praktijk.

Het is je ambitie om mensen en organisaties beter te laten functioneren. Contact met klanten en een goede samenwerking met collega’s zijn je energiegevers.

Een dag niet gepland, is een dag niet geleefd en projectmatig werken vind je vanzelfsprekend.

Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van Arbeids- en Organisatie- Psychologie, Organisatiewetenschappen, HRM of Bedrijfskunde.

Ook kun je laten zien dat je al zo’n 3 tot 5 jaar in- en externe klanten adviseert en hebt begeleid bij organisatieverandering en -

ontwikkeling. Je kunt conceptueel, bedrijfskundig en analytisch denken en handelen. Statistische formules kennen voor jou vanzelfsprekend geen geheimen.

Nederlands en Engels trouwens ook niet. Je gaat veel op bezoek bij klanten, dus een eigen auto (met rijbewijs) is een must.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed.

Samen met je bevlogen collega’s, ga je grootse resultaten halen. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig : een mooie werkplek en parkeren voor de deur.

De functie is voor 32 tot 40 uur per week.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.a.v. de afdeling P&O via . Voor extra informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0418-

683443. Voor meer informatie over , neem een kijkje op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier