Onderhoudsmonteur Veghel
Agrifirm
Apeldoorn, Netherlands
6 dagen geleden

Wij gaan het technische onderhoud van al onze fabriekslocaties (Drachten, Zwolle, Meppel, Oss, Veghel en Wanssum) weer in eigen beheer uitvoeren.

Voor de fabriek in Veghel zoeken wij daarom meerdere Onderhoudsmonteurs.

De functie

Als Onderhoudsmonteur verhelp jij storingen aan de machines en verricht je preventief onderhoud. Zo draag je eraan bij dat de operators zo optimaal en efficiënt mogelijk het voer kunnen produceren.

Je zorgt dat de werkplaats er netjes uit ziet en alle benodigde gereedschappen op hun vaste plek liggen. Indien nodig ondersteun je bij werkzaamheden die aan productie gerelateerd zijn.

Als monteur heb je een vaste standplaats, maar je kunt ook worden ingezet in andere fabrieken. Verder ben je gids en vraagbaak voor toeleverende bedrijven en zie je toe op de (veilige) uitvoering van werkzaamheden.

Jouw profiel

Je hebt werktuigbouwkundig inzicht en een afgeronde technische opleiding op MBO niveau. Je hebt ervaring met pneumatiek en hydrauliek.

Bij voorkeur heb je ervaring met techniek en onderhoud in een productieomgeving waar in ploegen werd gewerkt. Als persoon ben je pro-actief en besluitvaardig.

Je hebt een flexibele instelling en kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Veiligheid is voor jou het belangrijkst.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staat. Onze medewerkers maken het verschil.

Daarom investeren we in onze mensen.

Als collega bij Agrifirm ontvang je :

 • Een goed salaris;
 • Een gedegen pensioenregeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, genoeg vrije dagen, etc.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy
 • Optimaal resultaat op het boerenerf, mede mogelijk gemaakt door jou!

  Waarom je juist nú bij ons zou moeten beginnen? Omdat je terecht komt in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten.

  Waar je werkt met goed opgeleide collega’s die de taal van de agrariër spreken. Bij Agrifirm hebben we hoge ambities en dat verwachten we ook van jou en jouw team.

  Nogal een verantwoordelijkheid dus!

  Informatie en reageren.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Loek Willenborg, Onderhoudscoördinator 06 12715808. Voor vragen over de procedure bel je Simon Braakhekke, Recruiter, 06 21584947 .

  Je kunt reageren via onderstaande button. Graag jouw sollicitatie richten aan Simon Braakhekke .

  Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier