Stage Marktonderzoek AI
Capgemini Nederland
Utrecht, NL
1 dag geleden

Jouw uitdaging als stagiair(e)

Inzichten en ontwikkelingen in kaart brengen van Artificial Intelligence is belangrijk voor ons. Wij hebben namelijk de slimste koppen in huis op het gebied van AI en delen graag onze expertise met de markt.

Wat zijn de laatste trends op het gebied van AI? Waar gaat de markt naar toe? Hoeveel bedrijven werken er aan welke componenten binnen AI?

Dit zijn vragen waarmee jij je bezig zal houden tijdens je onderzoek. Je bent in de lead bij het uitvoeren van een Artificial Intelligence marktonderzoek.

Wij zijn op zoek naar iemand die onder andere startups in kaart gaat brengen. Onderzoeken waar zij mee bezig zijn met AI en hoe zij zich onderscheiden.

Hier hoef je geen technische achtergrond voor te hebben, maar wél affiniteit met AI. Door middel van blogs, video’s en andere media publiceren we onze nieuwe bevindingen op het gebied van AI.

Je krijgt toegang tot al onze marketingkanalen en denkt met ons mee over hoe we zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken.

Deze opdracht is een unieke kans om veel te leren over een goed onderzoek doen, binnen te kijken bij een grote organisatie en je affiniteit met IT te vergroten.

Wat jij ons brengt

Nieuwsgierig zijn, schrijven en onderzoek doen zijn voor jou als een tweede natuur. Koffie halen en kopiëren is niet jouw idee van een ideale stage.

Jij wil juist nieuwe dingen ontdekken, meewerken aan het op de kaart zetten van Capgemini als knowledge expert’ op het gebied van AI.

Wat verwachten wij nog meer van jou?

 • Je bent een WO Master Student
 • Je doet een opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde, commerciële economie, Information Management of Business IT.
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met Artificial Intelligence
 • Wat wij jou bieden

  Allereerst natuurlijk een omgeving waarin je veel kan leren, maar ook zelf veel initiatief mag nemen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met collega’s die graag kennis delen en elkaar helpen.

  Wat je nog meer kunt verwachten?

 • Een mooie stagevergoeding van €500 bruto per maand
 • Een laptop die je mag gebruiken voor je stageopdracht
 • Anderhalve betaalde verlofdag per maand
 • Ben jij de nieuwe stagiair bij Capgemini?

  Word jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze opdracht? Stuur ons jouw CV en motivatie en wij maken graag kennis met jou.

  Vertel ons in je motivatie waarom jij zo enthousiast wordt van Artificial Intelligence en waarom jij deze markt zou willen onderzoeken.

  Update 27 maart : Houd er rekening mee dat Capgemini Invent nieuwe startdata uitstelt tot 1 september vanwege de huidige COVID-19-omstandigheden.

  We zullen deze informatie regelmatig bijwerken als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Deze voorwaarde is van toepassing op alle kandidaten die bij ons in proces zijn.

  Bedankt voor uw begrip!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier