Senior Sales Consultant Government
Searchsoftware
Rotterdam, The Netherlands
5 dagen geleden

Met ouderwetse paperassen de personeelsadministratie bijhouden? Als het aan dit bedrijf ligt kan het een stuk efficiënter.

Zij werken al met het hoofd in de wolken. Of beter gezegd : in de 'cloud'. Maar the sky is the limit, dus help jij ze nog grotere hoogtes te bereiken?

Vertel verder...

Als één van de grootste leveranciers ter wereld levert dit bedrijf op maat gemaakte HR cloud-oplossingen. Hun doel? Zoveel mogelijk bedrijven helpen om efficiënter te werken.

HR is namelijk niet langer de administratieve 'behind the scenes' rol die het ooit was. Tegenwoordig is het een strategisch inzetbaar voordeel voor ieder bedrijf.

Door slimme software te gebruiken worden tijdrovende processen nu in een handomdraai digitaal geregeld. Help jij ze dit doel te realiseren?

Wat hebben ze nodig?

We zijn niet op zoek naar zomaar een Sales Consultant, maar naar iemand met ervaring op breed gebied, die de volledige focus op Overheid-gerelateerde klanten kan leggen.

Iemand die niet bang is om op nieuwe klanten af te stappen, de klantbehoefte snel weet te doorgronden en veel doorzettingsvermogen heeft.

Iemand die leergierig is en altijd up-to-date wil blijven van alles wat er op de markt speelt. Iemand die met de klant meedenkt en weet hoe je moet verkopen en onderhandelen. Iemand zoals jij.

Waarom ik?

Omdat jij altijd kansen ziet en het sluiten van deals jou energie geeft. Jij kunt je als een kameleon aan iedere situatie aanpassen en weet hierdoor razendsnel connecties te maken met iedere potentiële klant.

Ook sta jij sterk in je schoenen en is overtuigen jouw second nature. Daarnaast weet jij zowel in het Nederlands als in het Engels deals te sluiten.

Tot slot werk je op HBO niveau en heb je al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol.

Wat krijg ik ervoor terug?

Voor al dat harde werk wordt je uiteraard heel goed beloond. In deze rol start je met een basissalaris tot €4500,- bruto per maand, krijg je vakantiegeld, een 13e maand en valt er een zeer aantrekkelijke bonus te verdienen.

Het OTE komt hiermee uit op een bedrag tussen de €83.760 tot €104.700 per jaar. Daarnaast ontvang je een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak (incl.

tankpas), laptop, telefoon, tablet en korting op je sportschool abonnement. Ook worden er enorm veel mogelijkheden geboden om jezelf te blijven ontwikkelen en trainen.

Overtuigd? Druk dan nu op Apply!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier