Administratief medewerker, Movir N.V.
Randstad
NIEUWEGEIN, NL
21 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Altijd al administratief werk willen doen, waarbij je ervoor zorgt dat alles klopt en alles goed geregeld is? Mooi, dan is de functie administratief medewerker bij Movir in Nieuwegein echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

In jouw functie als administratief medewerker mag je zelf jouw werkschema maken, maar je moet er wel voor zorgen dat het werk aan het eind van de dag af is.

Onder je takenlijst als administratief medewerker vallen postverdeling en rappelwerkzaamheden. Zo ga je in de ochtend aan de slag alle binnengekomen post digitaal te verdelen om ervoor te zorgen dat de post bij de juiste mensen terecht komt.

Na dit gedaan te hebben, maak je een keurige brief, waarin je een medische behandelaar van Movir een verzoek doet om informatie.

In de middag ben je bezig met telefonische werkzaamheden. In bepaalde dossiers ontbreekt er informatie van patiënten en jij moet ziekenhuizen of medische instellingen gaan nabellen om deze informatie te verkrijgen.

Nadat je die informatie toegestuurd hebt gekregen, maak je als administratief medewerker het dossier compleet.

Wat moet je kunnen?

Als toekomstige administratief medewerker bij Movir heb jij een MBO niveau 4 diploma in bezit. Je hebt al enige ervaring met administratieve werkzaamheden.

Ervaring als medische assistente of kennis van medische termen of de sector is een pré. Daarnaast heb je geen vakantieplannen en bent per direct beschikbaar voor 36-40 uur per week.

Wat krijg jij hiervoor?

 • Voor jouw inzet als administratief medewerker krijg je een bruto uurloon tussen de €12,00 - €14,00;
 • Een opdracht tot 31-12-2019;
 • Mogelijkheden om via Randstad een WFT certificaat te behalen.
 • Zie jij jezelf al werken als administratief medewerker bij Movir? Solliciteer dan nu meteen via de solliciteer button onderaan de vacature.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier