Projectleider E Landelijke contracten
Koninklijke BAM Groep
Bunnik, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectleider E werk je mee aan één van de vele mooie beheer- en onderhoudscontracten binnen BAM Facility Management (FM).

In dit geval gaat het om een 6 jarig multidisciplinair onderhoudscontract in de publieke sector met een diversiteit van type objecten verspreid over de noordelijke helft van het land.

Dit contract kenmerkt zich door een systeemgerichte contractbeheersing waarmee de nadruk ligt op procesmatig werken, risicobeheersing en aantoonbaarheid van uitgevoerde activiteiten.

Als projectleider ben je geheel verantwoordelijk voor je eigen projecten binnen dit contract. In deze rol als projectleider landelijke contracten ben je in staat op basis van een visuele inspectie en overleg met de opdrachtgever, snel de juiste technische oplossing te vinden.

 • Als projectleider integreer je de wensen van de klant in de voorbereiding en uitvoering van de projecten, zodat de bedrijfsvoering van de klant ongestoord kan verlopen;
 • je speelt snel en accuraat in op de klantwensen.

  Ook kun je out of the box denken om te komen tot de beste technische oplossing voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van goede klantrelaties, je bent immers het visitekaartje van BAM FM.

  Tenslotte ben je de regisseur in al het projectmatige werk binnen het contract. Hierbij stuur je een team van 4 monteurs aan zowel functioneel als hiërarchisch.

  Wie zoeken wij?

  Je bent momenteel projectleider binnen een vergelijkbare werkomgeving. Je hebt minimaal een MTS opleiding Elektrotechniek afgerond.

  Daarnaast heb je ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

  Omdat deze functie een sterke klantdimensie kent, is het van belang dat je competenties hierop ontwikkeld zijn. Je bent communicatief zeer vaardig.

  Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.

  Administratief ben je sterk en je kunt ook snel schakelen tussen verschillende projecten. Tenslotte ben je een teamspeler en wil je samen de doelen bereiken.

  Wat bieden wij?

  BAM FM biedt een veelzijdige functie in een, dynamische en steeds in ontwikkeling zijnde, omgeving. In deze rol draag je direct bij aan onze dienstverlening en druk je je stempel op onze klant tevredenheid.

  Uiteraard biedt BAM een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je bij BAM Learning terecht voor allerlei opleidingen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

  Over ons

  Al sinds 2007 speelt BAM FM een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies over ontwerp en bouw tot de volledige exploitatie en het onderhoud.

  Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren. Zodat medewerkers optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

  Daarom telt voor ons maar één ding : gebruikers eerst. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken.

  Of we nu een klimaatsysteem onderhouden, de receptie bemensen of schoonmaken. Want alles wat we doen moet onze klanten verder helpen.

  Kortom, BAM FM verzorgt het technisch beheer van complexe vastgoedportefeuilles in risicodragende vorm in de publieke en private markt.

  BAM FM maakt deel uit van BAM Bouw en Techniek bv.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier