Allround productiemedewerker
Pro Industry
De Meern, Utrecht
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een ijzersterke allround productiemedewerker? En wil jij werken in een ervaren dynamische team, waar je jezelf kunt ontwikkelen?

Ga dan aan de slag als allround productiemedewerker. Je komt te werken bij de oudste staalhandel van Nederland. Met het assortiment constructiestaal doen ze onder andere snijden, zagen en boren.

Aanpakken, flexibiliteit, accuratesse en een hoog veiligheidsbesef staan hoog in het vaandel. Interesse? Lees gauw verder!

Als allround productiemedewerker ben je in deze veelzijdige functie verantwoordelijk voor de aanvoer, invoer of afvoer van stalen producten in de straal- en meniemachine.

Je werkt voornamelijk met bovenloopkranen. Zij opereren in een dynamische omgeving waarbij er pieken kunnen optreden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren, bewerken en het verzorgen van producten waar regelmatig een piekdrukte op kan treden.

Om deze reden willen zij de nieuwe productiekrachten allround inwerken zodat ze kunnen rouleren tussen de werkzaamheden.

Het is dus een uiteenlopende en uitdagende functie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier