Technisch SharePoint Engineer
Macaw
Bekijken
3 dagen geleden

Wat je doet als Technisch SharePoint Engineer

Als Technisch SharePoint Engineer ben jij samen met een team van technische Microsoft Specialisten verantwoordelijk voor de inrichting en het technische beheer van de SharePoint infrastructuur van onze klanten.

We verzorgen naast beheer ook ondersteuning bij zowel kleine als grote SharePoint (migratie)projecten van onze klanten. Het analyseren en oplossen van incidenten, maar ook het beantwoorden van vraagstukken die door klanten bij ons worden neergelegd, behoren tot je dagelijkse activiteiten.

Je geeft advies en je verleent ondersteuning bij de inrichting van SharePoint en SQL clusters. Je bent altijd bereid die stap extra te doen.

Op resultaatgerichte wijze maak je af waaraan je begonnen bent. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Jij vindt het leuk om jouw kennis door middel van technische presentaties te delen met je collega’s en klanten.

Wat mag je van Macaw verwachten?

Een kans om te werken met en te leren van de beste Microsoft Specialisten in het vak. Je ontwikkelt technisch hoogstaande platformen voor klanten als Evides, Landal, RWG, Heerema en diverse ROC’s. Verder bieden we je :

 • Een goed salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder net iets meer vakantiegeld (8,5%) en een goede pensioenregeling
 • Een mobiliteitsbudget waar je bijvoorbeeld een mooie auto van kunt leasen
 • Veel ruimte en budget voor studie en training
 • Een telefoon en een laptop
 • Leuke collega’s
 • Jaarlijkse buitenlandreis met het gehele bedrijf
 • NederlandsEnglishFrançaisDeutsch

  Sollicitatie

  Met jouw technische kennis van IT-infrastructuur en drive om dat stapje extra te doen. Leg jij bij onze klanten het fundament voor een veilig en betrouwbaar SharePoint platform. Hoe?

  Persoonlijke informatie

  Vul hier je persoonlijke gegevens inVoornaamVoornaamTussenvoegselTussenvoegselAchternaamAchternaamE-mailE-mailLinkedIn-profielLinkedIn-

  profielTelefoonnummerTelefoonnummer

  Documenten

  CVUploadenXCVMotivatiebriefUploadenXMotivatiebrief

  Privacy statement

  Ik accepteer het Ik accepteer het

  Vacature kenmerken

 • HBO werk- en denkniveauMinimaal 5 jaar werkervaring als System EngineerAantoonbare ervaring met onderhoud en beheer van Microsoft platformenKennis van Powershell (sommigen)Bekend met capacity, availability en performance management van SQL databasesHet bezitten van MCSA / MCSE certificering Windows Server 2012 / 2016 (sommigen)
 • Bij Macaw werken heel veel verschillende soorten en type mensen. Je kunt hier gewoon zijn wie je bent. En toch zijn we allemaal gelijk.

  We hebben namelijk allemaal de volgende kernwaarden : Passion, Ownership, Excellence, Fair en Innovative.

  Wil je eerst Macaw eens vrijblijvend wat beter leren kennen? Dat kan! Kom gerust langs voor een kopje koffie, thee of een vers bereide lunch door onze chefkok.

  Of speel een potje tafeltennis, pool of FIFA met Macawers die hier al werken. Zo kun je de sfeer alvast proeven.

  Meteen solliciteren kan uiteraard ook. Vul het sollicitatieformulier in en we nemen snel contact met je op.

  Kopje koffie?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier